ÜNALDI: “HEDEFİMİZ KALİTELİ HİZMET”

Darıca 28.07.2017 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÜNALDI: “HEDEFİMİZ KALİTELİ HİZMET”

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Eray Ünaldı başhekimlik görevine başlamasının ardından ilk iş olarak birimleri gezerek bilgiler aldı.

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde yaklaşık dokuz yıldır Diş Hekimi olarak görev yapan Dt. Eray Ünaldı geçtiğimiz hafta Başhekim olarak göreve başladı. Darıca ADSM Başhekimi Ünaldı “Hedefimiz Sağlık Bakanlığımızın politikalarını en iyi şekilde uygulayabilmek” dedi.   ÇALIŞANLARIMIZIN DÜŞÜNCELERİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde yaklaşık dokuz yıldır Diş Hekimliği görevini yürüten Dt. Eray Ünaldı geçtiğimiz hafta Başhekim olarak göreve başladı. Darıca ADSM’de başhekim olarak ilk icraatını yaparak birimleri ve poliklinikleri İdari Kadro ile birlikte tek tek dolaşan Başhekim Dt. Eray Ünaldı, çalışanların sorunlarını dinledi ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ünaldı, “Her bir birimde çalışan arkadaşımızın düşüncesi bizler için çok kıymetli. Yıllardır birlikte görev yapıyoruz. O yüzden önce onların taleplerini ve fikirlerini öğrenerek notlar aldık. Yapacağımız istişareler sonrası bölgemizin tek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olan hastanemizi daha iyi yerlere getirmek için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek bizler için çok önemli bu doğrultu da elimizden gelen gayreti göstererek başarımıza başarı katacağız” dedi.     “HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRACAĞIZ” “Darıca ADSM’de hizmet kalitesini arttıracağız” diyen Ünaldı; “Hedefimiz Sağlık bakanlığımızın politikalarını en iyi şekilde uygulayabilmek ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmektir. Bu konuda tüm adımları, merkezimizdeki tüm çalışanların fikirlerini ve deneyimlerini paylaşarak gerçekleştireceğiz. Bu konuda desteğini aldığımız Genel Sekreterliğimize de teşekkür ediyorum” dedi. HABER: YAĞMUR SIR
Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Eray Ünaldı başhekimlik görevine başlamasının ardından ilk iş olarak birimleri gezerek bilgiler aldı.

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde yaklaşık dokuz yıldır Diş Hekimi olarak görev yapan Dt. Eray Ünaldı geçtiğimiz hafta Başhekim olarak göreve başladı. Darıca ADSM Başhekimi Ünaldı “Hedefimiz Sağlık Bakanlığımızın politikalarını en iyi şekilde uygulayabilmek” dedi.

 

ÇALIŞANLARIMIZIN DÜŞÜNCELERİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde yaklaşık dokuz yıldır Diş Hekimliği görevini yürüten Dt. Eray Ünaldı geçtiğimiz hafta Başhekim olarak göreve başladı. Darıca ADSM’de başhekim olarak ilk icraatını yaparak birimleri ve poliklinikleri İdari Kadro ile birlikte tek tek dolaşan Başhekim Dt. Eray Ünaldı, çalışanların sorunlarını dinledi ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ünaldı, “Her bir birimde çalışan arkadaşımızın düşüncesi bizler için çok kıymetli. Yıllardır birlikte görev yapıyoruz. O yüzden önce onların taleplerini ve fikirlerini öğrenerek notlar aldık. Yapacağımız istişareler sonrası bölgemizin tek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olan hastanemizi daha iyi yerlere getirmek için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek bizler için çok önemli bu doğrultu da elimizden gelen gayreti göstererek başarımıza başarı katacağız” dedi.

 

 

“HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRACAĞIZ”

“Darıca ADSM’de hizmet kalitesini arttıracağız” diyen Ünaldı; “Hedefimiz Sağlık bakanlığımızın politikalarını en iyi şekilde uygulayabilmek ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmektir. Bu konuda tüm adımları, merkezimizdeki tüm çalışanların fikirlerini ve deneyimlerini paylaşarak gerçekleştireceğiz. Bu konuda desteğini aldığımız Genel Sekreterliğimize de teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.