Üniversite camisine Diyanetten hayır

Kocaeli 15.12.2015 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Üniversite camisine Diyanetten hayır

KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün, Umuttepe Kampüsü içinde 3 bin kişi kapasiteli görkemli cami yapma isteğine Diyanet İşleri Başkanlığının “hayır” cevabı verdiği öğrenildi.

Diyanetin, “Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Camiini yaptık. Üniversitede ikinci bir cami yapmamız mümkün değil” dediği belirtiliyor. 3 BİN KAPASİTELİ CAMİ Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün, Umuttepe kampüsünde 3 bin kişi kapasiteli görkemli bir cami yaptırmak için Diyanet İşleri Başkanlığına başvurduğu öğrenildi. Kampüs dolgu alanı üzerine rektörlük tarafından planlanan ve Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılması istenen caminin 15-20 milyon liraya mal olması bekleniyor. İKİNCİ CAMİYE, HAYIR Kocaeli Üniversitesi’nin kampüs içinde cami isteğini değerlendiren Diyanet İşleri Başkanlığı’nın verdiği cevapta, “Diyanet olarak, üniversite kampüslerinde cami yapma kampanyası kapsamında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Camiini yaptık ve hizmete açtık. Diyanet Başkanlığı olarak üniversitede ikinci bir cami yapmamız mümkün değil” dediği belirtiliyor.
KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün, Umuttepe Kampüsü içinde 3 bin kişi kapasiteli görkemli cami yapma isteğine Diyanet İşleri Başkanlığının “hayır” cevabı verdiği öğrenildi.

Diyanetin, “Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Camiini yaptık. Üniversitede ikinci bir cami yapmamız mümkün değil” dediği belirtiliyor.

3 BİN KAPASİTELİ CAMİ
Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün, Umuttepe kampüsünde 3 bin kişi kapasiteli görkemli bir cami yaptırmak için Diyanet İşleri Başkanlığına başvurduğu öğrenildi. Kampüs dolgu alanı üzerine rektörlük tarafından planlanan ve Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılması istenen caminin 15-20 milyon liraya mal olması bekleniyor.

İKİNCİ CAMİYE, HAYIR
Kocaeli Üniversitesi’nin kampüs içinde cami isteğini değerlendiren Diyanet İşleri Başkanlığı’nın verdiği cevapta, “Diyanet olarak, üniversite kampüslerinde cami yapma kampanyası kapsamında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Camiini yaptık ve hizmete açtık. Diyanet Başkanlığı olarak üniversitede ikinci bir cami yapmamız mümkün değil” dediği belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.