19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ünlü, “2023’ün altyapısını hazırlayacağız”

Siyaset 30.09.2020 - 14:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ünlü, “2023’ün altyapısını hazırlayacağız”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü il yöneticileriyle gerçekleştirdiği kahvaltı programında, “Her yerde olacağız. Kocaelililer bizi her yerde görecek. İnsanların ayağına giderek 2023’ün altyapısını hazırlayacağız” dedi MHP İl Teşkilatı’nın 13’ncü olağan kongresi Seka Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan mevcut il başkanı Aydın Ünlü yeniden başkan seçildi. Ünlü ile birlikte 33 il yönetim kurulu üyesi de göreve geldi. 4’üncü dönemine başlayan Aydın Ünlü mazbata töreni öncesinde il yönetim kurulu üyeleriyle Tramvay Cafe’de kahvaltıda buluştu. Ünlü ve ekibi Tramvay Cafe’deki kahvaltının ardından mazbata almak için adliyeye yürüdüler “KOCAELİLİLER BİZİ HER YERDE GÖRECEK” Tramvay Cafe’deki programda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kongre takvimimizi tamamladık. Mazbatamızı almaya gideceğiz. Mazbatamızı aldıktan sonra da ilk ziyaretimizi Azerbaycanlılar Derneği’nin ziyaret edeceğiz. Konunun hassasiyetine parmak basacağız. Yeni seçilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Pazartesi günü itibariyle il yönetimimiz saha çalışmalarına başlayacak. Her yerde olacağız. Kocaelililer bizi her yerde görecek. İnsanların ayağına giderek 2023’ün altyapısını hazırlayacağız” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü il yöneticileriyle gerçekleştirdiği kahvaltı programında, “Her yerde olacağız. Kocaelililer bizi her yerde görecek. İnsanların ayağına giderek 2023’ün altyapısını hazırlayacağız” dedi

MHP İl Teşkilatı’nın 13’ncü olağan kongresi Seka Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan mevcut il başkanı Aydın Ünlü yeniden başkan seçildi. Ünlü ile birlikte 33 il yönetim kurulu üyesi de göreve geldi. 4’üncü dönemine başlayan Aydın Ünlü mazbata töreni öncesinde il yönetim kurulu üyeleriyle Tramvay Cafe’de kahvaltıda buluştu. Ünlü ve ekibi Tramvay Cafe’deki kahvaltının ardından mazbata almak için adliyeye yürüdüler

“KOCAELİLİLER BİZİ HER YERDE GÖRECEK”

Tramvay Cafe’deki programda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kongre takvimimizi tamamladık. Mazbatamızı almaya gideceğiz. Mazbatamızı aldıktan sonra da ilk ziyaretimizi Azerbaycanlılar Derneği’nin ziyaret edeceğiz. Konunun hassasiyetine parmak basacağız. Yeni seçilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Pazartesi günü itibariyle il yönetimimiz saha çalışmalarına başlayacak. Her yerde olacağız. Kocaelililer bizi her yerde görecek. İnsanların ayağına giderek 2023’ün altyapısını hazırlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.