Ünlü: “3 Belediye’yi kazanacağız!”

Siyaset 04.07.2018 - 14:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ünlü: “3 Belediye’yi kazanacağız!”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü MHP Kocaeli 5’inci sıra milletvekili adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, "Önümüzdeki yerel seçimlerde en az 3 belediyeyi kazanmayı hedefleyen bir teşkilat yapısıyla başaracağız diyorum" dedi

  MHP Kocaeli 5’inci sıra milletvekili adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu seçim kampanyası sürecinde kendisine destek olanlara teşekkür etmek amacıyla kahvaltı programı düzenledi. Toplantıda söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bugün nasıl hedef 2023 lider ülke vizyonunda Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilk 3’ü hedeflediyse, bugün MHP Kocaeli teşkilatları da önümüzdeki yerel seçimlerde en az 3 belediyeyi kazanmayı hedefleyen bir teşkilat yapısıyla ben başaracağız diyorum” dedi. "DEĞERLİ ARKADAŞLAR KAZANMIŞ OLDUK" Ünlü, “MHP’nin uzun süreli bizim yaşadığımız siyasi hayatında en heyecanlı seçim kampanyası. En mutlu, en tartışmasız, birinci sırasından 13’üncü sırasına kadar seviyeli bir seçim kampanyası ilk defa bu seçimde yaşadık. İbrahim İnanç Çakıroğlu’nun verdiği performans bizim için anlam vericiydi. Kazanmak ile ilgili bir derdi olmadığı halde, sıralamayla ilgili bir endişesi olmadan, MHP milletvekili adayının ne yapması gerekiyorsa elinden gelenin fazlasının mücadelesini veren bir genç milletvekili adayı oldu. Kendisi siyasette olmaya devam edecek. Bundan sonra inanıyorum ki 13 milletvekili adayım artık MHP siyasetinde mikrofon uzatıldığında benim davam adına söz sahibi olacak arkadaşlarımızın olduğu bir topluluk. Buradan belediye başkanları, meclis üyelerinin çıkacağı değerli arkadaşlar kazanmış olduk. Algıların yönetildiği, anketlerin havada uçuştuğu bir dönemde bir ülkücü, Türk milliyetçisi olarak 3 hilali yere düşürmeden, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin başını öne eğdirmeden, 11.5 oy alıp, mevcut siyasileri de geçerek, anketleri paramparça ederek 140 bin bandında oy almak ülkücü hareketin bir başarısı. Buna inanmasaydık 50 bin bandında kalsaydık bugün burada bu toplantıyı yapamazdık. "EN AZ 3 BELEDİYEYİ ALMAYI HEDEFLİYORUZ" 140 bin oy almış bugün tebrikleri kabul eden bir il başkanıyız hepimiz. MHP’ye emek veren herkes tebrikleri kabul ediyorsa bu seçimin kazananı MHP’dir. Bugün sokakta başımız dik, alnımız açık yere sağlam basarak gezebiliyorsak liderimizin uyguladığı yol haritasıdır. Önümüzdeki seçimlerde de herkes inandığı için yerel seçimlerde başarılı olmak adına bir performans sergileyecek. 13 belediyesi olan Kocaeli’de MHP’de tarihe geçmek adına ülkücülere verdiğimiz sözü tutmak adına belediye başkanlığı hediye edebilecek bir yapı oluştu. Ben bu yapının başaracağına inanıyorum. Biz her gün büyüyoruz. Büyümeye devam edeceğiz Planlı ve programlı, birbirinin ayağını çekmediği herkes birbirini yücelterek bunun başaracağımızın kanaatindeyim. Kocaeli’de şu anda bir seviye var. 12 ilçe başkanının tek söylem üzerinde birleştiği, milletvekili adaylarının MHP’nin başarısından başka bir şey düşünmediği başarıya kilitlenmiş bir MHP var. Bunun önüne kimse geçemeyecek. Bugün nasıl hedef 2023 lider ülke vizyonunda Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilk 3’ü hedeflediyse, bugün MHP Kocaeli teşkilatları da önümüzdeki yerel seçimlerde en az 3 belediyeyi kazanmayı hedefleyen bir teşkilat yapısıyla ben başaracağız diyorum” dedi.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü MHP Kocaeli 5’inci sıra milletvekili adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, "Önümüzdeki yerel seçimlerde en az 3 belediyeyi kazanmayı hedefleyen bir teşkilat yapısıyla başaracağız diyorum" dedi

 

MHP Kocaeli 5’inci sıra milletvekili adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu seçim kampanyası sürecinde kendisine destek olanlara teşekkür etmek amacıyla kahvaltı programı düzenledi. Toplantıda söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bugün nasıl hedef 2023 lider ülke vizyonunda Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilk 3’ü hedeflediyse, bugün MHP Kocaeli teşkilatları da önümüzdeki yerel seçimlerde en az 3 belediyeyi kazanmayı hedefleyen bir teşkilat yapısıyla ben başaracağız diyorum” dedi.

"DEĞERLİ ARKADAŞLAR KAZANMIŞ OLDUK"

Ünlü, “MHP’nin uzun süreli bizim yaşadığımız siyasi hayatında en heyecanlı seçim kampanyası. En mutlu, en tartışmasız, birinci sırasından 13’üncü sırasına kadar seviyeli bir seçim kampanyası ilk defa bu seçimde yaşadık. İbrahim İnanç Çakıroğlu’nun verdiği performans bizim için anlam vericiydi. Kazanmak ile ilgili bir derdi olmadığı halde, sıralamayla ilgili bir endişesi olmadan, MHP milletvekili adayının ne yapması gerekiyorsa elinden gelenin fazlasının mücadelesini veren bir genç milletvekili adayı oldu. Kendisi siyasette olmaya devam edecek. Bundan sonra inanıyorum ki 13 milletvekili adayım artık MHP siyasetinde mikrofon uzatıldığında benim davam adına söz sahibi olacak arkadaşlarımızın olduğu bir topluluk. Buradan belediye başkanları, meclis üyelerinin çıkacağı değerli arkadaşlar kazanmış olduk. Algıların yönetildiği, anketlerin havada uçuştuğu bir dönemde bir ülkücü, Türk milliyetçisi olarak 3 hilali yere düşürmeden, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin başını öne eğdirmeden, 11.5 oy alıp, mevcut siyasileri de geçerek, anketleri paramparça ederek 140 bin bandında oy almak ülkücü hareketin bir başarısı. Buna inanmasaydık 50 bin bandında kalsaydık bugün burada bu toplantıyı yapamazdık.

"EN AZ 3 BELEDİYEYİ ALMAYI HEDEFLİYORUZ"

140 bin oy almış bugün tebrikleri kabul eden bir il başkanıyız hepimiz. MHP’ye emek veren herkes tebrikleri kabul ediyorsa bu seçimin kazananı MHP’dir. Bugün sokakta başımız dik, alnımız açık yere sağlam basarak gezebiliyorsak liderimizin uyguladığı yol haritasıdır. Önümüzdeki seçimlerde de herkes inandığı için yerel seçimlerde başarılı olmak adına bir performans sergileyecek. 13 belediyesi olan Kocaeli’de MHP’de tarihe geçmek adına ülkücülere verdiğimiz sözü tutmak adına belediye başkanlığı hediye edebilecek bir yapı oluştu. Ben bu yapının başaracağına inanıyorum. Biz her gün büyüyoruz. Büyümeye devam edeceğiz Planlı ve programlı, birbirinin ayağını çekmediği herkes birbirini yücelterek bunun başaracağımızın kanaatindeyim. Kocaeli’de şu anda bir seviye var. 12 ilçe başkanının tek söylem üzerinde birleştiği, milletvekili adaylarının MHP’nin başarısından başka bir şey düşünmediği başarıya kilitlenmiş bir MHP var. Bunun önüne kimse geçemeyecek. Bugün nasıl hedef 2023 lider ülke vizyonunda Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilk 3’ü hedeflediyse, bugün MHP Kocaeli teşkilatları da önümüzdeki yerel seçimlerde en az 3 belediyeyi kazanmayı hedefleyen bir teşkilat yapısıyla ben başaracağız diyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.