Ünlü: “Bunlar iyi günleri”

Siyaset 01.08.2018 - 08:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ünlü: “Bunlar iyi günleri”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı olağan haftalık basın toplantısında kent ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. CHP’nin imza kampanyası ile ilgili konuşan Ünlü, “Bunlar daha iyi günleri” dedi.

Yerel seçimlerle ilgili konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP yaz tatiline çıkmayan bir siyasi parti. Çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. 2 Ağustos’ta Kafe 9’da ilçe başkanlarının katılımıyla seçim değerlendirmesi yapacağız. 3 Eylül tarihi ile güncellenmiş mahalle başkanları çalışmaları tamamlanmış olacak. Sandık sorumlusu olarak görev almış arkadaşlarımıza plaket ve teşekkür programımız olacak. Her ilçeden 3’er ilçe yöneticisinin olduğu arkadaşlarımızla bir toplantı yapacağız. ESG sistemini dijital ortama geçirerek yerel seçimlerde bu şekilde çalışmaya başlayacağız. 17 Eylül itibariyle seçim startını vererek bütün teşkilatlarımızla birlikte çalışacağız. 16 yıllık AK Parti iktidarında 7 yıl hiç bir belediye kazanamamış ve neden kaybettiğini bilen bir il başkanıyım. Hedefimiz en az 3 belediyeyi almak” dedi. BAŞKAN YARDIMCILARINI YUHALADILAR İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın 'Liderimiz Devlet Bahçeli' gafı ile ilgili, “Bahçeli’nin lider olarak kabul görmesi önemli. İl Başkanı olarak Devlet Bahçeli’nin genel başkan değil lider olduğunu uzun zaman söyledim. Orada kendi genel başkanlarını yuhaladılar. Bahçeli’yi yuhalayacak insan anasından doğmadı. Öyle cesaretli insan tanıyorum. İş yuhalamaya kalırsa altında kalırlar” dedi CHP’NİN İYİ GÜNLERİ CHP’deki imza kampanyası ile ilgili, “CHP imza sayısı ne olacağını açıklayacak. MHP 1 Kasım seçimlerinde değişim sürecinde Bahçeli gitsin MHP’ye oy veririm diyenlere öyle zaman gelecek ki yaşadıklarımızın en kötüsünü yaşayacaksınız demiştik. O zaman bu zamandır. 24 Haziran’da başkan yapmak istedikleri kişiyi başkan seçtirmemek için neler yaptıklarını herkes görmekte. Bunlar daha iyi günleri ”dedi. Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı ile ortak aday çıkarıp çıkarmayacakları sorusuna, “Teşkilatımızın kendi adayını çıkaracağı bir çalışması olacak. Ancak Genel merkez talimatları yol haritamız olacak” dedi.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı olağan haftalık basın toplantısında kent ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. CHP’nin imza kampanyası ile ilgili konuşan Ünlü, “Bunlar daha iyi günleri” dedi.

Yerel seçimlerle ilgili konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP yaz tatiline çıkmayan bir siyasi parti. Çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. 2 Ağustos’ta Kafe 9’da ilçe başkanlarının katılımıyla seçim değerlendirmesi yapacağız. 3 Eylül tarihi ile güncellenmiş mahalle başkanları çalışmaları tamamlanmış olacak. Sandık sorumlusu olarak görev almış arkadaşlarımıza plaket ve teşekkür programımız olacak. Her ilçeden 3’er ilçe yöneticisinin olduğu arkadaşlarımızla bir toplantı yapacağız. ESG sistemini dijital ortama geçirerek yerel seçimlerde bu şekilde çalışmaya başlayacağız. 17 Eylül itibariyle seçim startını vererek bütün teşkilatlarımızla birlikte çalışacağız. 16 yıllık AK Parti iktidarında 7 yıl hiç bir belediye kazanamamış ve neden kaybettiğini bilen bir il başkanıyım. Hedefimiz en az 3 belediyeyi almak” dedi.

BAŞKAN YARDIMCILARINI YUHALADILAR

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın 'Liderimiz Devlet Bahçeli' gafı ile ilgili, “Bahçeli’nin lider olarak kabul görmesi önemli. İl Başkanı olarak Devlet Bahçeli’nin genel başkan değil lider olduğunu uzun zaman söyledim. Orada kendi genel başkanlarını yuhaladılar. Bahçeli’yi yuhalayacak insan anasından doğmadı. Öyle cesaretli insan tanıyorum. İş yuhalamaya kalırsa altında kalırlar” dedi

CHP’NİN İYİ GÜNLERİ

CHP’deki imza kampanyası ile ilgili, “CHP imza sayısı ne olacağını açıklayacak. MHP 1 Kasım seçimlerinde değişim sürecinde Bahçeli gitsin MHP’ye oy veririm diyenlere öyle zaman gelecek ki yaşadıklarımızın en kötüsünü yaşayacaksınız demiştik. O zaman bu zamandır. 24 Haziran’da başkan yapmak istedikleri kişiyi başkan seçtirmemek için neler yaptıklarını herkes görmekte. Bunlar daha iyi günleri ”dedi. Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı ile ortak aday çıkarıp çıkarmayacakları sorusuna, “Teşkilatımızın kendi adayını çıkaracağı bir çalışması olacak. Ancak Genel merkez talimatları yol haritamız olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.