19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ünlü; CHP önce net olsun

Kocaeli 23.03.2016 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ünlü; CHP önce net olsun

Haftalık basın açıklamasında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü MHP’yi eleştiren CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a sert bir dille cevap vererek, “Önce kendileri net bir tavır ortaya koysunlar” dedi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Ünlü konuşmasının başında Türk milleti için önemli bir gün olan Nevruz bayramını kutladığını ifade ederek son zamanlarda yaşanan terör olayları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ünlü konuşmasında yaşananlar karşısında yetkililerin sadece kınayarak durumu geçiştirdiklerini söyleyerek, “Ben de ülkeyi yönetenlerin yaptığı gibi terörü kınıyorum. Kınaya kınaya devem edeceğiz gibi duruyoruz” dedi. ‘KAOS ORTAMI BİTECEK’ MHP olarak Türkiye Cumhuriyeti devletinin teröre karşı yürüttüğü operasyonları desteklediklerini belirten Ünlü, “Hassas bir süreçten geçiyoruz. İnsanlarımız evlerinden çıkmaya kokuyor. Ama bilinmelidir ki bu kaos ortamı bitecektir. Çünkü bu ülkenin koruyucu olan MHP her zaman olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti de var olacaktır” diye konuştu. TARHAN’A SERT CEVAP Konuşmasının devamında önceki gün Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yapılan danışma toplantısında MHP’ye ağır sözlerle yüklenen CHP Milletvekili Tahsin Tarhan’a sert bir dille cevap veren Ünlü, “Sayın Tarhan bilsin ki MHP terörün araştırılması konusunda dün olduğu gibi bugünde olmayacaktır. Bu araştırılacak bir konu değil kökünün kazılması gereken bir konudur. Biz asla PKK’lıların taziye çadırını ziyaret edenler arasında olmayacağız. Önce kendileri net tavırlarını ortaya koysun. MHP’liler nerede? diye soruyor. Ben buradan cevap vereyim; Bizler her yerdeyiz” ifadelerini kullandı.

Haftalık basın açıklamasında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü MHP’yi eleştiren CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a sert bir dille cevap vererek, “Önce kendileri net bir tavır ortaya koysunlar” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Ünlü konuşmasının başında Türk milleti için önemli bir gün olan Nevruz bayramını kutladığını ifade ederek son zamanlarda yaşanan terör olayları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ünlü konuşmasında yaşananlar karşısında yetkililerin sadece kınayarak durumu geçiştirdiklerini söyleyerek, “Ben de ülkeyi yönetenlerin yaptığı gibi terörü kınıyorum. Kınaya kınaya devem edeceğiz gibi duruyoruz” dedi.

‘KAOS ORTAMI BİTECEK’

MHP olarak Türkiye Cumhuriyeti devletinin teröre karşı yürüttüğü operasyonları desteklediklerini belirten Ünlü, “Hassas bir süreçten geçiyoruz. İnsanlarımız evlerinden çıkmaya kokuyor. Ama bilinmelidir ki bu kaos ortamı bitecektir. Çünkü bu ülkenin koruyucu olan MHP her zaman olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti de var olacaktır” diye konuştu.

TARHAN’A SERT CEVAP

Konuşmasının devamında önceki gün Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yapılan danışma toplantısında MHP’ye ağır sözlerle yüklenen CHP Milletvekili Tahsin Tarhan’a sert bir dille cevap veren Ünlü, “Sayın Tarhan bilsin ki MHP terörün araştırılması konusunda dün olduğu gibi bugünde olmayacaktır. Bu araştırılacak bir konu değil kökünün kazılması gereken bir konudur. Biz asla PKK’lıların taziye çadırını ziyaret edenler arasında olmayacağız. Önce kendileri net tavırlarını ortaya koysun. MHP’liler nerede? diye soruyor. Ben buradan cevap vereyim; Bizler her yerdeyiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.