Ünlü’den, Bahçeli’ye kırmızı dosya!

Siyaset 14.09.2018 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ünlü’den, Bahçeli’ye kırmızı dosya!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Genel Merkez’e giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüştü. Ünlü, genel Başkan Devlet Bahçeli’ye Kocaeli raporu hazırladı. 24 Haziran seçimleri sonrası geniş kapsamlı bir rapor çalışması başlatan İl Başkanı Aydın Ünlü, yerel seçimler öncesi 12 İlçe teşkilatıyla beraber kritik değerlendirmelerde bulundu. Kocaeli’nin adeta fotoğrafını çeken il başkanı Aydın Ünlü, hazırladığı kırmızı dosyayı önceki gün Genel başkan Devlet Bahçeli’ye teslim etti. Bahçeli’nin Kocaeli’ye selamlarını ileten Ünlü, “Liderimiz, ‘Kocaeli’ye ve Kocaeli teşkilatlarıma güveniyorum.” Mesajı verdi. Türk dünyasının liderinin güvenini kazanmış Kocaeli teşkilatları da, başarmak adına Kocaeli’yi ayağa kaldırmaya hazırdır.”dedi. KIRMIZI DOSYA DA NE VAR? 2012 yılından bu yana Kocaeli’nin emarını çektiklerini ifade eden Ünlü, 6 yıllık sürecin geniş bir analizinin yapıldığını vurgulayarak, “Tecrübeli bir il başkanı, il yönetimi ve ilçe başkanlarının olduğu Kocaeli’nde 8 seçim, 3 referandum ve son olarak 24 Haziran’ın analizini sayılarla anlatan bir çalışma hazırladık. 17 Eylül itibariyle MHP Kocaeli seçim startını verecek bir teşkilattır. MHP Kocaeli SİM merkezini kurdu. İlk bakışta SİM merkezini kurmak basit gibi gelebilir ancak 5 bilgisayar,  5 Yazıcı, 5 eleman, kartuşları, A4'leri ve bunların düzenli olarak çalıştığını hesap ederseniz çok büyük bir meblağ ediyor. MHP bunu her zaman yaptı ve yapmaya devam edecek. Muhtarına giden, Kooperatifleri ziyaret eden, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden bir Milliyetçi Hareket Partisi bugün toplumun her kesiminde sahadadır”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Genel Merkez’e giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüştü. Ünlü, genel Başkan Devlet Bahçeli’ye Kocaeli raporu hazırladı. 24 Haziran seçimleri sonrası geniş kapsamlı bir rapor çalışması başlatan İl Başkanı Aydın Ünlü, yerel seçimler öncesi 12 İlçe teşkilatıyla beraber kritik değerlendirmelerde bulundu. Kocaeli’nin adeta fotoğrafını çeken il başkanı Aydın Ünlü, hazırladığı kırmızı dosyayı önceki gün Genel başkan Devlet Bahçeli’ye teslim etti. Bahçeli’nin Kocaeli’ye selamlarını ileten Ünlü, “Liderimiz, ‘Kocaeli’ye ve Kocaeli teşkilatlarıma güveniyorum.” Mesajı verdi. Türk dünyasının liderinin güvenini kazanmış Kocaeli teşkilatları da, başarmak adına Kocaeli’yi ayağa kaldırmaya hazırdır.”dedi.

KIRMIZI DOSYA DA NE VAR?

2012 yılından bu yana Kocaeli’nin emarını çektiklerini ifade eden Ünlü, 6 yıllık sürecin geniş bir analizinin yapıldığını vurgulayarak, “Tecrübeli bir il başkanı, il yönetimi ve ilçe başkanlarının olduğu Kocaeli’nde 8 seçim, 3 referandum ve son olarak 24 Haziran’ın analizini sayılarla anlatan bir çalışma hazırladık. 17 Eylül itibariyle MHP Kocaeli seçim startını verecek bir teşkilattır. MHP Kocaeli SİM merkezini kurdu. İlk bakışta SİM merkezini kurmak basit gibi gelebilir ancak 5 bilgisayar,  5 Yazıcı, 5 eleman, kartuşları, A4'leri ve bunların düzenli olarak çalıştığını hesap ederseniz çok büyük bir meblağ ediyor. MHP bunu her zaman yaptı ve yapmaya devam edecek. Muhtarına giden, Kooperatifleri ziyaret eden, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden bir Milliyetçi Hareket Partisi bugün toplumun her kesiminde sahadadır”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.