19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ünlü’den protokole teşekkür

Kocaeli 21.01.2016 - 19:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ünlü’den protokole teşekkür

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, yaptığı basın açıklaması ile Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin geçirdiği operasyon sebebiyle kendisini arayan protokole teşekkürlerini sundu.

MUTLULUK YAŞIYORUZ MHP İl Başkanı Aydın Ünlü bugün partisinin il binasında basın açıklaması düzenledi. Ünlü kent gündemine dair açıklamalarda bulundu.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilimizdeki bir özel hastanede geçirdiği operasyon sonrası taburcu olduğunu söyleyen Başkan Ünlü, “Genel Başkanımızı hastaneye yattığı günden beri arayan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Kocaeli teşkilatı üzerine düşen görevi yaparak liderimizi ilimizden uğurlamanın mutluluğunu yaşıyor” diye konuştu. TEŞEKKÜR ETTİ Başkan Aydın Ünlü, Bahçeli’yi ziyaret eden veya telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a basın mensupları karşısında teşekkür etti.  GÜÇLÜ YAPI İÇİN  MHP Başiskele İlçe Başkanı Muzaffer Yılmaz’ın istifası ile ilgili konuşan Ünlü, “Yılmaz ve ilçe yönetim kurulu istifalarını verdi. İstifa vererek MHP’nin önünü açmak ve daha güçlü yapı kurmak adına yaptılar. Önümüzde ki günlerde ilçe yönetiminden bir arkadaşımız atanacaktır. Ardından yeni yapılanma başlayacaktır. Yarın akşam belirleyeceğimiz ilçe teşkilatından bir isim başkan olacaktır” ifadelerini kullandı.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, yaptığı basın açıklaması ile Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin geçirdiği operasyon sebebiyle kendisini arayan protokole teşekkürlerini sundu.

MUTLULUK YAŞIYORUZ

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü bugün partisinin il binasında basın açıklaması düzenledi. Ünlü kent gündemine dair açıklamalarda bulundu.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilimizdeki bir özel hastanede geçirdiği operasyon sonrası taburcu olduğunu söyleyen Başkan Ünlü, “Genel Başkanımızı hastaneye yattığı günden beri arayan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Kocaeli teşkilatı üzerine düşen görevi yaparak liderimizi ilimizden uğurlamanın mutluluğunu yaşıyor” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Aydın Ünlü, Bahçeli’yi ziyaret eden veya telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a basın mensupları karşısında teşekkür etti. 


GÜÇLÜ YAPI İÇİN 

MHP Başiskele İlçe Başkanı Muzaffer Yılmaz’ın istifası ile ilgili konuşan Ünlü, “Yılmaz ve ilçe yönetim kurulu istifalarını verdi. İstifa vererek MHP’nin önünü açmak ve daha güçlü yapı kurmak adına yaptılar. Önümüzde ki günlerde ilçe yönetiminden bir arkadaşımız atanacaktır. Ardından yeni yapılanma başlayacaktır. Yarın akşam belirleyeceğimiz ilçe teşkilatından bir isim başkan olacaktır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.