19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ünlü’den taş medreselilere madalyon!

Kocaeli 11.12.2017 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ünlü’den taş medreselilere madalyon!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 27 Mayıs Ülkücü Şehitler ve Taş Medreseliler Haftası nedeniyle 10 Taş Medreseli dava arkadaşına MHP Lideri Bahçeli tarafından gönderilen madalyonları takdim etti

27 Mayıs Ülkücü Şehitler ve Taş Medreseliler Haftası nedeniyle MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 12 Eylül döneminde dava uğruna cezaevinde yatan 10 ülkücüye MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin gönderdiği madalyonları takdim etti. Taş medreseliler olarak bilinen ülkücülerin katılımıyla gerçekleşen programda konuşan Aydın Ünlü, “Hz. Yusuf’un zindan ehli olmasına ithafen zindanda olmak öğretileri de Yesevi Ocakları’ndan olmasıyla ülkücü hareketin taş duvarlar ardını mana, ilim ve adam olma derslerinden neticeye ulaşmanın adıdır” dedi. BİR DAHA DÖNMEMEK “Taş medrese adam olmanın, dik durabilmenin ve ülkücü hareketin başarısı için kendinden geçebilmenin adıdır” diyen Ünlü, “Taş medreseli olmak 12 Eylül döneminde er meydanında döne döne dövüşen iki ülkücüden biri şehitse diğeri taş medresedir. Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir. Ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir. Kahramanlık saldırıp bir daha dönmemektir” diye konuştu. Konuşmasının ardından Ünlü, Taş Medreseliler Cevat Akkurt, Nurdoğan Kaçar İsmail Demiray, Mustafa İlter, Kurtuluş Çelik, Asım Yıldız, Dursun Yıldırım, Mansur Cici, Ferit Taşdemir, Ümit Kalın’a madalyonlarını verdi.  
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 27 Mayıs Ülkücü Şehitler ve Taş Medreseliler Haftası nedeniyle 10 Taş Medreseli dava arkadaşına MHP Lideri Bahçeli tarafından gönderilen madalyonları takdim etti

27 Mayıs Ülkücü Şehitler ve Taş Medreseliler Haftası nedeniyle MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 12 Eylül döneminde dava uğruna cezaevinde yatan 10 ülkücüye MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin gönderdiği madalyonları takdim etti. Taş medreseliler olarak bilinen ülkücülerin katılımıyla gerçekleşen programda konuşan Aydın Ünlü, “Hz. Yusuf’un zindan ehli olmasına ithafen zindanda olmak öğretileri de Yesevi Ocakları’ndan olmasıyla ülkücü hareketin taş duvarlar ardını mana, ilim ve adam olma derslerinden neticeye ulaşmanın adıdır” dedi.

BİR DAHA DÖNMEMEK

“Taş medrese adam olmanın, dik durabilmenin ve ülkücü hareketin başarısı için kendinden geçebilmenin adıdır” diyen Ünlü, “Taş medreseli olmak 12 Eylül döneminde er meydanında döne döne dövüşen iki ülkücüden biri şehitse diğeri taş medresedir. Kahramanlık ne yalnız bir yükseliş demektir ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmektir. Ölmezliği düşünmek boşuna bir emektir. Kahramanlık saldırıp bir daha dönmemektir” diye konuştu. Konuşmasının ardından Ünlü, Taş Medreseliler Cevat Akkurt, Nurdoğan Kaçar İsmail Demiray, Mustafa İlter, Kurtuluş Çelik, Asım Yıldız, Dursun Yıldırım, Mansur Cici, Ferit Taşdemir, Ümit Kalın’a madalyonlarını verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.