19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ünlü “Dikili bir ağacınız olsun”

Siyaset 13.11.2019 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ünlü “Dikili bir ağacınız olsun”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın açıklamasında “Sıfır Atık Projesi”ne değinerek, proje insanlığın geleceği adına sorumluluk hareketidir.” dedi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Basın açıklamasında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kocaeli Valiliğimizin organize ettiği “Sıfır Atık Projesi” sürüyor. Sıfır Atık projesi insanlığın geleceği adına sorumluluk hareketidir. Bizler doğanın sadece bir parçasıyız. Biz tabiat olmadan yaşayamayız. Bu proje kapsamında 141 bin 124 ağaç kesilmekten kurtarılmıştır. 11 milyon fidan daha yeşil bir Türkiye için dikildi. MHP olarak bizde bu Sıfır Atık Projesine başlıyoruz. Tüm ilçe başkanlıklarımızda da bu proje hayata geçecek. Tüm vatandaşlarımızı sıfır atık projesine destek vermeye davet ediyorum. Ülkücüler çevrecidir. Millet İttifakı’nın il başkanları 11 Kasım’da ağaç diktiniz mi? Dikili bir ağacınız olsun” dedi.  

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın açıklamasında “Sıfır Atık Projesi”ne değinerek, proje insanlığın geleceği adına sorumluluk hareketidir.” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Basın açıklamasında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kocaeli Valiliğimizin organize ettiği “Sıfır Atık Projesi” sürüyor. Sıfır Atık projesi insanlığın geleceği adına sorumluluk hareketidir. Bizler doğanın sadece bir parçasıyız. Biz tabiat olmadan yaşayamayız. Bu proje kapsamında 141 bin 124 ağaç kesilmekten kurtarılmıştır. 11 milyon fidan daha yeşil bir Türkiye için dikildi. MHP olarak bizde bu Sıfır Atık Projesine başlıyoruz. Tüm ilçe başkanlıklarımızda da bu proje hayata geçecek. Tüm vatandaşlarımızı sıfır atık projesine destek vermeye davet ediyorum. Ülkücüler çevrecidir. Millet İttifakı’nın il başkanları 11 Kasım’da ağaç diktiniz mi? Dikili bir ağacınız olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.