19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÜNLÜ; “DİRİLİŞ KAMPINI DESTEKLİYORUZ”

Kocaeli 31.01.2017 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÜNLÜ; “DİRİLİŞ KAMPINI DESTEKLİYORUZ”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Ülkü Ocakları tarafından 17-19 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitim kampı hakkında partisinin il binasında açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Ülkü Ocakları tarafından 17-19 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitim kampı hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Desteklediğimiz bir proje. Diriliş kampında 3 gün bir eğitim yapılacak. Bu Kocaeli tarihinde bir ilk olacak. Verimli bir toplantı olacağı kanaatindeyim. Son günde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz bir seminer verecek” dedi. TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI Teşkilat çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Cumartesi ilçe başkanları toplantımızı yaptık. İl yönetim kurulu toplantımızı yaparak ilçelerde yaptığımız programları değerlendireceğiz. Değerlendirmelerin ardından Kartepe, Gölcük, Başiskele ve Karamürsel İlçe başkanlarımıza ziyarette bulunacağız. Bu ziyaretlerin ardından da MHP Genel Merkezi’ne rapor olarak bir sunum yapılacak. İlçe başkanlıklarımızın durumu, STK diyaloglarının rapor edilmiş hali MHP Genel merkezine sunulacak” ifadelerini kullandı.  
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Ülkü Ocakları tarafından 17-19 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitim kampı hakkında partisinin il binasında açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Ülkü Ocakları tarafından 17-19 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitim kampı hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Desteklediğimiz bir proje. Diriliş kampında 3 gün bir eğitim yapılacak. Bu Kocaeli tarihinde bir ilk olacak. Verimli bir toplantı olacağı kanaatindeyim. Son günde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz bir seminer verecek” dedi.

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI

Teşkilat çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Cumartesi ilçe başkanları toplantımızı yaptık. İl yönetim kurulu toplantımızı yaparak ilçelerde yaptığımız programları değerlendireceğiz. Değerlendirmelerin ardından Kartepe, Gölcük, Başiskele ve Karamürsel İlçe başkanlarımıza ziyarette bulunacağız. Bu ziyaretlerin ardından da MHP Genel Merkezi’ne rapor olarak bir sunum yapılacak. İlçe başkanlıklarımızın durumu, STK diyaloglarının rapor edilmiş hali MHP Genel merkezine sunulacak” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.