19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÜNLÜ: “ELEŞTİRİ DEĞİL ÇÖZÜM ODAKLIYIZ”

Kocaeli 02.11.2016 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÜNLÜ: “ELEŞTİRİ DEĞİL ÇÖZÜM ODAKLIYIZ”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il başkanları toplantısı başta olmak üzere yerel ve genel konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ünlü, il başkanlarının samimi birliktelik içinde kent sorunlarına sadece eleştiri değil, çözüm de ürettiğini, bu çalışmanın samimi biçimde sürdüğünü söyledi. Ünlü, Cumhuriyet Gazetesi operasyonuyla ilgili de, “Başında cumhuriyet olan bir gazetenin polise saldırması basın özgürlüğü değildir” dedi. KONGRE TAKVİMİ NİSAN’DA BAŞLAYACAK MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, teşkilat çalışmalarını da değerlendirdi. Ünlü, şunları söyledi: “Hem kongrelere hazırlanma sürecimiz, hem de üye çalışmalarımız devam etmektedir. Kongre takvimimiz Nisan ayında başlayacak. Geçtiğimiz günlerde 7 il başkanı Büyükşehir’in yaptığı sunuma katıldık. Kocaeli’de bir kriz masası kurulması çok önemli. Vatandaşın direk ulaşabileceği bir yer olmalı. Bunlarla ilgili Büyükşehir bir kriz masası oluşturmalı” “OLUMLU SONUÇLAR ÇIKACAKTIR” Bir sonraki il başkanları toplantısına eleştiri ve önerilerle gideceklerini aktaran MHP İl Başkanı Ünlü, “Büyükşehir tarafından sunum yapıldı. Gereken notlar alındı. Bir ay sonraki toplantıda herkes düşüncelerini dile getirecektir. Sadece eleştiri değil, çözüm yolu da önermek gerekiyor. Bu kentte ki herkes sorunları bilmektedir. Kim siyasi rant elde ediyorsa etsin, ama vatandaşların problemi çözülsün. Bir sonraki toplantı eleştiri ve çözüme endeksli olduğunda daha iyiye gidecek. CHP ve AK Parti’nin yaptığı görüşmeler samimidir.” dedi. “ŞOV YAPILMASINA MÜSAADE ETMEYİZ” HDP İl Başkanı İbrahim Ergin’in gözaltına alınmasını değerlendiren Ünlü, “MHP olarak devletin varlığı ve birliği ile sorunu olanlara yapılan müdahaleyi kınamayız. Kanımızın son damlasına kadar mücadele ederken güneydoğuda askerlerimiz şehit olurken birilerinin şov yapmasına müsaade etmeyiz. Devlet doğru olanı yapmıştır. Bizde sonuna kadar arkasındayız. Bugün Cumhuriyet Gazetesi’ne ve il başkanına yapılan basın özgürlüğü adı altında devlete saldıranların cezalandırıldığı bir süreçtir. Başında cumhuriyet olan bir gazetenin polise saldırması basın özgürlüğü değildir. Bugün herkes devlet kavramını baş tacı yapmak zorundadır. Devletin yaptıklarının hepsi doğrudur. Anlayış töremiz bunu gerektirir. Devlet her şeyden önce gelir. Devletin sinir uçlarına kimse dokunmayacak, yaşanan olaylar da bunu gerektiriyor. Biz de destekliyoruz. Yapılması durumunda herkes bedelini öder” diye açıklama yaptı.  
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il başkanları toplantısı başta olmak üzere yerel ve genel konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ünlü, il başkanlarının samimi birliktelik içinde kent sorunlarına sadece eleştiri değil, çözüm de ürettiğini, bu çalışmanın samimi biçimde sürdüğünü söyledi. Ünlü, Cumhuriyet Gazetesi operasyonuyla ilgili de, “Başında cumhuriyet olan bir gazetenin polise saldırması basın özgürlüğü değildir” dedi.

KONGRE TAKVİMİ NİSAN’DA BAŞLAYACAK

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, teşkilat çalışmalarını da değerlendirdi. Ünlü, şunları söyledi: “Hem kongrelere hazırlanma sürecimiz, hem de üye çalışmalarımız devam etmektedir. Kongre takvimimiz Nisan ayında başlayacak. Geçtiğimiz günlerde 7 il başkanı Büyükşehir’in yaptığı sunuma katıldık. Kocaeli’de bir kriz masası kurulması çok önemli. Vatandaşın direk ulaşabileceği bir yer olmalı. Bunlarla ilgili Büyükşehir bir kriz masası oluşturmalı”

“OLUMLU SONUÇLAR ÇIKACAKTIR”

Bir sonraki il başkanları toplantısına eleştiri ve önerilerle gideceklerini aktaran MHP İl Başkanı Ünlü, “Büyükşehir tarafından sunum yapıldı. Gereken notlar alındı. Bir ay sonraki toplantıda herkes düşüncelerini dile getirecektir. Sadece eleştiri değil, çözüm yolu da önermek gerekiyor. Bu kentte ki herkes sorunları bilmektedir. Kim siyasi rant elde ediyorsa etsin, ama vatandaşların problemi çözülsün. Bir sonraki toplantı eleştiri ve çözüme endeksli olduğunda daha iyiye gidecek. CHP ve AK Parti’nin yaptığı görüşmeler samimidir.” dedi.

“ŞOV YAPILMASINA MÜSAADE ETMEYİZ”

HDP İl Başkanı İbrahim Ergin’in gözaltına alınmasını değerlendiren Ünlü, “MHP olarak devletin varlığı ve birliği ile sorunu olanlara yapılan müdahaleyi kınamayız. Kanımızın son damlasına kadar mücadele ederken güneydoğuda askerlerimiz şehit olurken birilerinin şov yapmasına müsaade etmeyiz. Devlet doğru olanı yapmıştır. Bizde sonuna kadar arkasındayız. Bugün Cumhuriyet Gazetesi’ne ve il başkanına yapılan basın özgürlüğü adı altında devlete saldıranların cezalandırıldığı bir süreçtir. Başında cumhuriyet olan bir gazetenin polise saldırması basın özgürlüğü değildir. Bugün herkes devlet kavramını baş tacı yapmak zorundadır. Devletin yaptıklarının hepsi doğrudur. Anlayış töremiz bunu gerektirir. Devlet her şeyden önce gelir. Devletin sinir uçlarına kimse dokunmayacak, yaşanan olaylar da bunu gerektiriyor. Biz de destekliyoruz. Yapılması durumunda herkes bedelini öder” diye açıklama yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.