Ünlü: “En az yüzde 57 oy alacağız”

Kocaeli 12.12.2018 - 14:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ünlü: “En az yüzde 57 oy alacağız”

Haftalık olağan basın toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “31 Mart’ta en az yüzde 57 oy alacağız diyoruz. En az yüzde 57 oy almak zorundayız.” dedi. Ünlü ayrıca SKM Başkanlığı görevine MYK üyesi Erkan Azeri’yi görevlendirdiklerini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü açıklamasında, “3 aylık saha çalışmalarımızın sunumunu Cumartesi günü kamuoyuyla paylaşacağız. STK’lara yapılan ziyaretlerin ve değerlendirmelerinin açıklamasını bu toplantıda yapacağız. 7 Ocak’ta başlayıp, 25 Mart’ta bitecek bir çalışma programı düzenliyoruz. Yani MHP olarak 80 günde devri alem yapacağız. Ayrıca teşkilatımızda bir görevlendirmemiz de yapıldı. MYK üyemiz Erkan Azeri İl SKM Başkanımız olarak görevlendirildi” dedi. EN AZ YÜZDE 57 OY Basın toplantısında konuşan Ünlü, “MHP’de her ilçe başkanı her sandık başkanı bir belediye başkan adayı gibi çalışacak. Orada görev almak isteyen tüm arkadaşlarımızı dahil edeceğiz. Liderimizin anlattığı x+y=z denklemini şöyle tanımlıyoruz. X, MHP, y, AK Parti ve z, Cumhur İttifakı’dır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de 56.7 oy aldı. 31 Mart’ta en az yüzde 57 oy alacağız diyoruz. En az yüzde 57 oy almak zorundayız. Ayrıca teşkilatımızda bir görevlendirmemiz de yapıldı. MYK üyemiz Erkan Azeri İl SKM Başkanımız olarak görevlendirildi. Önümüzdeki günlerde kendisi basın açıklaması yapacak” diye konuştu. TALİMATLARI BEKLİYORUZ Büyükşehir adayının çıkıp çıkmayacağı konusunda da açıklamada bulunan Ünlü, “MHP kurumsal bir siyasi partidir. 12 ilçede ve büyükşehirde aday adaylarımız mevcuttur. Genel merkezden gelecek her türlü talimat uygulamaya koyulacaktır. Genel merkezden gelen talimatlar doğrultusunda çeşitli ilçelerimizde aday adaylarının dosyaları düşürülmüştür. Cumhur İttifakı’nın bekası doğrultusunda, genel merkezimizden gelecek talimatları bekliyoruz” sözlerini kullandı.
Haftalık olağan basın toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “31 Mart’ta en az yüzde 57 oy alacağız diyoruz. En az yüzde 57 oy almak zorundayız.” dedi. Ünlü ayrıca SKM Başkanlığı görevine MYK üyesi Erkan Azeri’yi görevlendirdiklerini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü açıklamasında, “3 aylık saha çalışmalarımızın sunumunu Cumartesi günü kamuoyuyla paylaşacağız. STK’lara yapılan ziyaretlerin ve değerlendirmelerinin açıklamasını bu toplantıda yapacağız. 7 Ocak’ta başlayıp, 25 Mart’ta bitecek bir çalışma programı düzenliyoruz. Yani MHP olarak 80 günde devri alem yapacağız. Ayrıca teşkilatımızda bir görevlendirmemiz de yapıldı. MYK üyemiz Erkan Azeri İl SKM Başkanımız olarak görevlendirildi” dedi.

EN AZ YÜZDE 57 OY

Basın toplantısında konuşan Ünlü, “MHP’de her ilçe başkanı her sandık başkanı bir belediye başkan adayı gibi çalışacak. Orada görev almak isteyen tüm arkadaşlarımızı dahil edeceğiz. Liderimizin anlattığı x+y=z denklemini şöyle tanımlıyoruz. X, MHP, y, AK Parti ve z, Cumhur İttifakı’dır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de 56.7 oy aldı. 31 Mart’ta en az yüzde 57 oy alacağız diyoruz. En az yüzde 57 oy almak zorundayız. Ayrıca teşkilatımızda bir görevlendirmemiz de yapıldı. MYK üyemiz Erkan Azeri İl SKM Başkanımız olarak görevlendirildi. Önümüzdeki günlerde kendisi basın açıklaması yapacak” diye konuştu.

TALİMATLARI BEKLİYORUZ

Büyükşehir adayının çıkıp çıkmayacağı konusunda da açıklamada bulunan Ünlü, “MHP kurumsal bir siyasi partidir. 12 ilçede ve büyükşehirde aday adaylarımız mevcuttur. Genel merkezden gelecek her türlü talimat uygulamaya koyulacaktır. Genel merkezden gelen talimatlar doğrultusunda çeşitli ilçelerimizde aday adaylarının dosyaları düşürülmüştür. Cumhur İttifakı’nın bekası doğrultusunda, genel merkezimizden gelecek talimatları bekliyoruz” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.