19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÜNLÜ, İDAM GELİRSE DESTEKLERİZ

Kocaeli 08.08.2016 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÜNLÜ, İDAM GELİRSE DESTEKLERİZ

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Türkiye’nin tek fethedilmemiş kalesinin MHP olduğunu bunu da 15 Temmuz’da herkesin gördüğünü söyledi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Ünlü, "İdam cezası gelirse MHP olarak bunu destekleriz" dedi.

MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nda partililer ile bir araya gelerek gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü'ye, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, kadın kolları, ilçe yöneticileri eşlik etti. MİLLET TANKLARIN ÖNÜNE YATTI Programda ilk olarak bir konuşma yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, "Ülkücüler çok çile çekti. Bizler bir gün bile devletimize küsmedik. 15 Temmuz’da ABD’nin gayri meşru çocukları bu darbe girişimi yaptı. Sayın Devlet Bahçeli bu darbe girişimin engellenmesinde büyük rol aldı. Milletimiz Tankların önüne yatarak FETO’nün yapmak isteği darbe girişimi engelledi. Allah’ım böyle bir şeyi bizlere yaşatmasın" dedi. BAHÇELİ, TÜRKİYE’Yİ YÖNETEN İSİMDİR! MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, ise "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli asıl hedefi çok önceden görmüştür. Ama MHP’nin lideri vardı. 15 Temmuz itibariyle bunun ne kadar doğru oldu gördük. Devlet Bahçeli 15 Temmuz’da Türkiye’yi yönetin isimdir. Bunu herkes gördü. Darbenin yok edilmesi konusunda çok sert tepki göstermiştir.  Liderimizle ne kadar gurur duysak azdır. MHP siyasetini anlamak gerekir. MHP ye yapılan neyse devlete de 15 Temmuz’da yapılan odur. Herkes şuanda bizleri iyi bir şeklide karşılıyor. Türkiye’nin tek fethedilmemiş kalesi MHP’dir. Bunu herkes 15 Temmuz’da gördü.  İDAM GELİRSE DESTEKLERİZ 15 Temmuz’da herkes darbeye karşı geldi. Bu Türk milleti için bir sınavdı. Ama terörist Türk milletine ateş etti. Böyle bir şeye artık kimse cesaret edemez. Bundan sonraki süreç tabi ki zor olacak. AK Parti artık herkesi kucaklayan bir tavır sergilemeli. Bundan sonrada böyle davranacaklar. Paralel yapı devletine silah ateş eden bir örgüttür. Bunlar PKK’dan daha tehlikeli bir örgüttür. Bunlar artık Türkiye’de barınamayacaklar. İdam cezası gelirse MHP olarak bunu destekleriz" dedi.   
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Türkiye’nin tek fethedilmemiş kalesinin MHP olduğunu bunu da 15 Temmuz’da herkesin gördüğünü söyledi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Ünlü, "İdam cezası gelirse MHP olarak bunu destekleriz" dedi.

MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nda partililer ile bir araya gelerek gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü'ye, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, kadın kolları, ilçe yöneticileri eşlik etti.

MİLLET TANKLARIN ÖNÜNE YATTI

Programda ilk olarak bir konuşma yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, "Ülkücüler çok çile çekti. Bizler bir gün bile devletimize küsmedik. 15 Temmuz’da ABD’nin gayri meşru çocukları bu darbe girişimi yaptı. Sayın Devlet Bahçeli bu darbe girişimin engellenmesinde büyük rol aldı. Milletimiz Tankların önüne yatarak FETO’nün yapmak isteği darbe girişimi engelledi. Allah’ım böyle bir şeyi bizlere yaşatmasın" dedi.

BAHÇELİ, TÜRKİYE’Yİ YÖNETEN İSİMDİR!

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, ise "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli asıl hedefi çok önceden görmüştür. Ama MHP’nin lideri vardı. 15 Temmuz itibariyle bunun ne kadar doğru oldu gördük. Devlet Bahçeli 15 Temmuz’da Türkiye’yi yönetin isimdir. Bunu herkes gördü. Darbenin yok edilmesi konusunda çok sert tepki göstermiştir.  Liderimizle ne kadar gurur duysak azdır. MHP siyasetini anlamak gerekir. MHP ye yapılan neyse devlete de 15 Temmuz’da yapılan odur. Herkes şuanda bizleri iyi bir şeklide karşılıyor. Türkiye’nin tek fethedilmemiş kalesi MHP’dir. Bunu herkes 15 Temmuz’da gördü. 

İDAM GELİRSE DESTEKLERİZ

15 Temmuz’da herkes darbeye karşı geldi. Bu Türk milleti için bir sınavdı. Ama terörist Türk milletine ateş etti. Böyle bir şeye artık kimse cesaret edemez. Bundan sonraki süreç tabi ki zor olacak. AK Parti artık herkesi kucaklayan bir tavır sergilemeli. Bundan sonrada böyle davranacaklar. Paralel yapı devletine silah ateş eden bir örgüttür. Bunlar PKK’dan daha tehlikeli bir örgüttür. Bunlar artık Türkiye’de barınamayacaklar. İdam cezası gelirse MHP olarak bunu destekleriz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.