19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ünlü: “İki yakaları bir araya gelmez!”

Siyaset 25.07.2018 - 13:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ünlü: “İki yakaları bir araya gelmez!”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan’ın ‘MHP’den 12-13 milletvekili İYİ Parti’ye geçecek’ sözlerine cevap vererek, “Yine parası olanların, Ukrayna’da fabrikası olanların, milletvekilliği koruması altına saklanarak, demokrasi averesi olduğu zamanlar geçmiştir.

 Sırf gündeme gelmek için siyaset yapanların önümüzdeki günlerde neler yaşayacaklarını herkes görecek. Ülkücü hareketin helallik vermediklerinin iki yakası bir araya gelmez” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü İl Binasında düzenlediği basın açıklamasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Aydın Ünlü yaptığı açıklamada İYİ Parti’nin yaşadığı sürece dair açıklamalarda bulunurken, “İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan’ın ‘MHP’den 12-13 milletvekili İYİ Parti’ye geçecek’ sözlerine cevap vererek, “Yine parası olanların, Ukrayna’da fabrikası olanların, milletvekilliği koruması altına saklanarak, demokrasi averesi olduğu zamanlar geçmiştir. Sırf gündeme gelmek için siyaset yapanların önümüzdeki günler yaşayacaklarını herkes görecek. Ülkücü hareketin helallik vermediklerinin iki yakası bir araya gelmez” dedi. İLÇE BAŞKANLARIMIZLA TOPLANACAĞIZ Ünlü konuşmasının devamında” Kocaeli gündeminin çok yakından takip etiği AK Parti İl Başkanvekili Abdullah Eryarsoy İl Başkanı olarak atanmıştır kendisine hayırlı olsun diyoruz. Derince’de yapılması planlanan millet bahçesi Cumhur İttifakının ne kadar sahiplenildiğini gösterdi. MHP olarak net tutumumuzu seçim sonrası da ortaya koyuyoruz. Derince İsmetpaşa stadının millet bahçesi olmasını doğru buluyoruz. MHP Kocaeli teşkilatı tatil moduna girmeden seçim çalışması yapan bir teşkilat. Broşür çalışmalarımızı tamamladık. Bu ekipte çalışan arkadaşlarımız İletişim Fakültesinde okuyan arkadaşlarımız. Yaptıkları analizde MHP’ye vatandaşın sahip çıkması sonucu MHP’nin vatandaşla buluşmasını çok önemli olduğunu gördük. Yine 2 Ağustos’ta ilçe başkanlarımızla değerlendirme toplantısı yapılacak. ARTIK İSTEDİKLERİ KADAR KURULTAY YAPSINLAR Kadın Kolları ve İlçe Başkanlarımızın çalışmaları değerlendirilecek. 12 Eylül’e kadar değerlendirme toplantıları sürecek. 17 Eylül itibariyle yerel seçime kitlenmiş şekilde devam edeceğiz. Renkli isimleri MHP’nin aday profillerinde göreceksiniz. Meral Akşener’in tekrar aday olacağı kanaatindeyiz. 6 aydır kurduğunuz partiyi neden bırakıp kaçıyorsunuz. MHP’de genel başkan arıyordunuz, kurultay yapacaklardı. Artık 6 ayda bir kurultay yapsınlar, imza toplansınlar. Malum parti gün yüzü göremeyeceklerdir. Bunlar daha iyi günleri. GENEL MERKEZ KARAR VERECEK MHP’nin hafızası güçlüdür. Liderimize, milletvekillerimize, benim basın açıklamalarıma baktığınızda bizlere hakaret edenlere bunlar önünüze çıkacak dedim. Eğer MHP’ye ve liderine hakaret etmediyse, vatandaş olarak oy verdiyse farklı, MHP’ye sosyal medyadan yazıp çizenlerin değerlendirmesi farklı olacaktır. Genel Merkezin değerlendirmesi önemli olacak. Kimin nerede ne söylediği hafızamızdadır. Bilgi işlemde kayıtlıdır. O isimler MHP’ye geri gelmek istediğinde o dosyalar bunların önüne koyulacak onların yüzü kızaracaktır” ifadelerine yer verdi.  
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan’ın ‘MHP’den 12-13 milletvekili İYİ Parti’ye geçecek’ sözlerine cevap vererek, “Yine parası olanların, Ukrayna’da fabrikası olanların, milletvekilliği koruması altına saklanarak, demokrasi averesi olduğu zamanlar geçmiştir.

 Sırf gündeme gelmek için siyaset yapanların önümüzdeki günlerde neler yaşayacaklarını herkes görecek. Ülkücü hareketin helallik vermediklerinin iki yakası bir araya gelmez” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü İl Binasında düzenlediği basın açıklamasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Aydın Ünlü yaptığı açıklamada İYİ Parti’nin yaşadığı sürece dair açıklamalarda bulunurken, “İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan’ın ‘MHP’den 12-13 milletvekili İYİ Parti’ye geçecek’ sözlerine cevap vererek, “Yine parası olanların, Ukrayna’da fabrikası olanların, milletvekilliği koruması altına saklanarak, demokrasi averesi olduğu zamanlar geçmiştir. Sırf gündeme gelmek için siyaset yapanların önümüzdeki günler yaşayacaklarını herkes görecek. Ülkücü hareketin helallik vermediklerinin iki yakası bir araya gelmez” dedi.

İLÇE BAŞKANLARIMIZLA TOPLANACAĞIZ

Ünlü konuşmasının devamında” Kocaeli gündeminin çok yakından takip etiği AK Parti İl Başkanvekili Abdullah Eryarsoy İl Başkanı olarak atanmıştır kendisine hayırlı olsun diyoruz. Derince’de yapılması planlanan millet bahçesi Cumhur İttifakının ne kadar sahiplenildiğini gösterdi. MHP olarak net tutumumuzu seçim sonrası da ortaya koyuyoruz. Derince İsmetpaşa stadının millet bahçesi olmasını doğru buluyoruz. MHP Kocaeli teşkilatı tatil moduna girmeden seçim çalışması yapan bir teşkilat. Broşür çalışmalarımızı tamamladık. Bu ekipte çalışan arkadaşlarımız İletişim Fakültesinde okuyan arkadaşlarımız. Yaptıkları analizde MHP’ye vatandaşın sahip çıkması sonucu MHP’nin vatandaşla buluşmasını çok önemli olduğunu gördük. Yine 2 Ağustos’ta ilçe başkanlarımızla değerlendirme toplantısı yapılacak.

ARTIK İSTEDİKLERİ KADAR KURULTAY YAPSINLAR

Kadın Kolları ve İlçe Başkanlarımızın çalışmaları değerlendirilecek. 12 Eylül’e kadar değerlendirme toplantıları sürecek. 17 Eylül itibariyle yerel seçime kitlenmiş şekilde devam edeceğiz. Renkli isimleri MHP’nin aday profillerinde göreceksiniz. Meral Akşener’in tekrar aday olacağı kanaatindeyiz. 6 aydır kurduğunuz partiyi neden bırakıp kaçıyorsunuz. MHP’de genel başkan arıyordunuz, kurultay yapacaklardı. Artık 6 ayda bir kurultay yapsınlar, imza toplansınlar. Malum parti gün yüzü göremeyeceklerdir. Bunlar daha iyi günleri.

GENEL MERKEZ KARAR VERECEK

MHP’nin hafızası güçlüdür. Liderimize, milletvekillerimize, benim basın açıklamalarıma baktığınızda bizlere hakaret edenlere bunlar önünüze çıkacak dedim. Eğer MHP’ye ve liderine hakaret etmediyse, vatandaş olarak oy verdiyse farklı, MHP’ye sosyal medyadan yazıp çizenlerin değerlendirmesi farklı olacaktır. Genel Merkezin değerlendirmesi önemli olacak. Kimin nerede ne söylediği hafızamızdadır. Bilgi işlemde kayıtlıdır. O isimler MHP’ye geri gelmek istediğinde o dosyalar bunların önüne koyulacak onların yüzü kızaracaktır” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.