Ünlü: Kara Cuma kampanyasını kınıyoruz

Kocaeli 29.11.2017 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ünlü: Kara Cuma kampanyasını kınıyoruz

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, geçtiğimiz günlerde başlatılan Black Friday (Kara Cuma) adı altında yapılan alışverişte indirim günlerine tepki göstererek, “Müslümanlar için böyle kutlu bir anlamı olan günün istismar edilmesine müsaade etmeyiz. Bu hareketlere destek veren firmaları da kınıyor ve vatandaşlarımızı Cuma gününün kutsallığına sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında açıklama yaparak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü geçtiğimiz günlerde ‘Black Friday’ adı altında yapılan indirim uygulamalarına tepki göstererek, “Son günlerde ülke genelinde AVM’lerde olan indirim adı altında yapılan Black Friday uygulamalarının menşei olan ülkeler bellidir. Müslümanlar için böyle kutlu bir anlamı olan günün istismar edilmesine müsaade etmeyiz. Kara olan Cuma günü değil haçlı ittifaklarıdır. Bu hareketlere destek veren firmaları da kınıyor ve vatandaşlarımızı Cuma gününün kutsallığına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Ayrıca diyoruz ki il başkanlarımızla yaptığımız toplantımızı Cuma günü yaparak esnaflarımızla bir kahvaltıda bir araya gelmek istiyoruz. Bununla ilgili gerekli açıklamaları DP İl Başkanımız Mustafa Nazlıgül gerçekleştirecektir” ifadelerini kullandı. SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞACAĞIZ Sözlerinin devamında parti çalışmaları hakkında bilgi veren Ünlü, “MHP 1 Aralık Cuma günü itibariyle İzmit ilçe ile kendi içine dönük atanmış mahalle başkanlarını ziyarete başlayacaktır. 23 Mart tarihinde ise son bulacak bu programlara tüm partili yöneticilerimiz katılacaktır. Yani teşkilatlarımı yerellerini ziyaret ederek teşkilatlanma anlamında bizim için önemli bir programı yerine getireceğiz. Bunun yanında 3 Aralık tarihi geldi. Seçim tatbikatı demiştik. Bunları yapacağız. Sabah saat 8.00’de sanki seçim varmış gibi bir araya geleceğiz ve saat 10.00’da bunu basınımızla paylaşacağız” dedi. AHMET ŞAFAK KONSERİ GEBZE’DE “Yine 3 Aralık’ta Ankara’da il başkanları toplantımız var ve il il bu çalışmalarımızı genel başkanımıza takdim edeceğiz” diyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Ocak ayının ortalarında ilk defa kentteki 472 muhtarımızla MHP Genel Merkezi’mizi ziyaret edeceğiz. Bununla ilgili bir dizi ön çalışmayı da ileteceğiz. Yine 3 Aralık Pazar günü akşamı ertelenen Ahmet Şafak konseri Gebze Teşkilatımız tarafından yapılacaktır. Bu organizasyon KOMİAD’ın bir organizasyonuydu. Buradaki etkinlik hava muhalefeti sebebiyle iptal oldu ve Gebze’de yapılması uygun görüldü” sözlerini kullandı.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, geçtiğimiz günlerde başlatılan Black Friday (Kara Cuma) adı altında yapılan alışverişte indirim günlerine tepki göstererek, “Müslümanlar için böyle kutlu bir anlamı olan günün istismar edilmesine müsaade etmeyiz. Bu hareketlere destek veren firmaları da kınıyor ve vatandaşlarımızı Cuma gününün kutsallığına sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında açıklama yaparak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü geçtiğimiz günlerde ‘Black Friday’ adı altında yapılan indirim uygulamalarına tepki göstererek, “Son günlerde ülke genelinde AVM’lerde olan indirim adı altında yapılan Black Friday uygulamalarının menşei olan ülkeler bellidir. Müslümanlar için böyle kutlu bir anlamı olan günün istismar edilmesine müsaade etmeyiz. Kara olan Cuma günü değil haçlı ittifaklarıdır. Bu hareketlere destek veren firmaları da kınıyor ve vatandaşlarımızı Cuma gününün kutsallığına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Ayrıca diyoruz ki il başkanlarımızla yaptığımız toplantımızı Cuma günü yaparak esnaflarımızla bir kahvaltıda bir araya gelmek istiyoruz. Bununla ilgili gerekli açıklamaları DP İl Başkanımız Mustafa Nazlıgül gerçekleştirecektir” ifadelerini kullandı.

SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞACAĞIZ

Sözlerinin devamında parti çalışmaları hakkında bilgi veren Ünlü, “MHP 1 Aralık Cuma günü itibariyle İzmit ilçe ile kendi içine dönük atanmış mahalle başkanlarını ziyarete başlayacaktır. 23 Mart tarihinde ise son bulacak bu programlara tüm partili yöneticilerimiz katılacaktır. Yani teşkilatlarımı yerellerini ziyaret ederek teşkilatlanma anlamında bizim için önemli bir programı yerine getireceğiz. Bunun yanında 3 Aralık tarihi geldi. Seçim tatbikatı demiştik. Bunları yapacağız. Sabah saat 8.00’de sanki seçim varmış gibi bir araya geleceğiz ve saat 10.00’da bunu basınımızla paylaşacağız” dedi.

AHMET ŞAFAK KONSERİ GEBZE’DE

“Yine 3 Aralık’ta Ankara’da il başkanları toplantımız var ve il il bu çalışmalarımızı genel başkanımıza takdim edeceğiz” diyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Ocak ayının ortalarında ilk defa kentteki 472 muhtarımızla MHP Genel Merkezi’mizi ziyaret edeceğiz. Bununla ilgili bir dizi ön çalışmayı da ileteceğiz. Yine 3 Aralık Pazar günü akşamı ertelenen Ahmet Şafak konseri Gebze Teşkilatımız tarafından yapılacaktır. Bu organizasyon KOMİAD’ın bir organizasyonuydu. Buradaki etkinlik hava muhalefeti sebebiyle iptal oldu ve Gebze’de yapılması uygun görüldü” sözlerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.