Ünlü: Kazanan Cumhur İttifakı!

Kocaeli 04.04.2019 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ünlü: Kazanan Cumhur İttifakı!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi. Ünlü yaptığı açıklama da, “Kocaeli’ye yakışır bir seçim oldu. Kazanan Türk Milleti’dir. Kazanan, Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın açıklamasında yerel seçimleri değerlendirdi. Ünlü basın açıklamasında, “31 Mart Yerel seçimleri sonuçlandı. Demokrasiye inanan bir siyasi partiyiz. Kocaeli halkı seçimleri vakur bir şekilde karşıladı. Kocaeli’ye yakışır bir seçim oldu. Kazanan Türk Milleti’dir. Kazanan, Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir” dedi. MİLLETİMİZ TOKAT ATTI “Yüzde 52 bandında beklenen sonuç yine yüzde 52 bandında gerçekleşmiştir” diyen Ünlü konuşmasının devamında, “ Kocaeli Cumhur İttifakı’nı sahiplenmiştir. Bizim baktığımız nokta Cumhur İttifakı’nın kazanmasıdır. Zillet İttifakı kaybetmiştir. Kocaeli’nin verdiği desteğe bakarız biz. Bu başarı Pensilvanya’ya ve Kandile’e karşı atılmış bir tokattır” ifadelerini kullandı. HİZMET EDEN KAZANSIN “Ne belediye işçisinin burnunu kanatırız, ne esnafımızın hakkının yenmesine müsade ederiz” diyen Aydın Ünlü, “MHP meclis üyeleriyle kilit bir partidir. Hedef İzmit’e hizmetse 4 buçuk yıl var. Hizmet eden kazansın. Önümüzdeki süreçte uzlaşma ön plana çıkarılmalıdır. MHP olarak Cumhur İttifakı’na verilen destekten dolayı teşekkür turuna çıkacağız. Seçim sonuçlarının kesinleşmesiyle bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Perşembe günü Tahir Büyükakın’ın mazbata programına katılacağız . Cumartesi günü de meclis üyelerimizle bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu. BENİ ANLAYACAKLAR Ünlü, zillet İttifakı söyleminde bulunmasının yine kendisinin uzlaştırma kültüründen bahsetmesiyle çelişip çelişmediğiyle ilgili soruya, “Ben iktidar partisi değilim. Benim masumlar değiller dediğimi önümüzdeki aylarda herkes anlayacak. Bana bugün kızıyorlar, kızabilirler ama Zillet İttifakı dediğimde ne demek istediğimi 3-5 ay içerisinde anlayacaklar” diye yanıt verdi.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi. Ünlü yaptığı açıklama da, “Kocaeli’ye yakışır bir seçim oldu. Kazanan Türk Milleti’dir. Kazanan, Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın açıklamasında yerel seçimleri değerlendirdi. Ünlü basın açıklamasında, “31 Mart Yerel seçimleri sonuçlandı. Demokrasiye inanan bir siyasi partiyiz. Kocaeli halkı seçimleri vakur bir şekilde karşıladı. Kocaeli’ye yakışır bir seçim oldu. Kazanan Türk Milleti’dir. Kazanan, Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir” dedi.

MİLLETİMİZ TOKAT ATTI

“Yüzde 52 bandında beklenen sonuç yine yüzde 52 bandında gerçekleşmiştir” diyen Ünlü konuşmasının devamında, “ Kocaeli Cumhur İttifakı’nı sahiplenmiştir. Bizim baktığımız nokta Cumhur İttifakı’nın kazanmasıdır. Zillet İttifakı kaybetmiştir. Kocaeli’nin verdiği desteğe bakarız biz. Bu başarı Pensilvanya’ya ve Kandile’e karşı atılmış bir tokattır” ifadelerini kullandı.

HİZMET EDEN KAZANSIN

“Ne belediye işçisinin burnunu kanatırız, ne esnafımızın hakkının yenmesine müsade ederiz” diyen Aydın Ünlü, “MHP meclis üyeleriyle kilit bir partidir. Hedef İzmit’e hizmetse 4 buçuk yıl var. Hizmet eden kazansın. Önümüzdeki süreçte uzlaşma ön plana çıkarılmalıdır. MHP olarak Cumhur İttifakı’na verilen destekten dolayı teşekkür turuna çıkacağız. Seçim sonuçlarının kesinleşmesiyle bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Perşembe günü Tahir Büyükakın’ın mazbata programına katılacağız . Cumartesi günü de meclis üyelerimizle bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu.

BENİ ANLAYACAKLAR

Ünlü, zillet İttifakı söyleminde bulunmasının yine kendisinin uzlaştırma kültüründen bahsetmesiyle çelişip çelişmediğiyle ilgili soruya, “Ben iktidar partisi değilim. Benim masumlar değiller dediğimi önümüzdeki aylarda herkes anlayacak. Bana bugün kızıyorlar, kızabilirler ama Zillet İttifakı dediğimde ne demek istediğimi 3-5 ay içerisinde anlayacaklar” diye yanıt verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.