Ünlü, “Kerkük için çırpınmalıyız”

Kocaeli 04.10.2017 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ünlü, “Kerkük için çırpınmalıyız”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın açıklamasında Kerkük konusuna değindi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan toplantısında basın açıklamasında bulundu. Ünlü yaptığı açıklamada Kerkük sorunu için “Dökülen Türkmen kanı üzerinden gelecek planlayanlarla hesabımız mahşere kalmadan görülecektir” ifadesini kullanırken MTV ve vergi artışı konusu için ise “Hükümete tavsiyelerimiz olacaktır” ifadesinde bulundu.   KARADENİZ GİBİ ÇIRPINMALIYIZ MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı açıklamada, “Milliyetçi hareket taşıdığı misyonun gereğini yapmaktadır. Türkiye zorlu bir dönemde, yokuşu keskin bir devirdedir. Bunu görüyor ve biliyoruz. Eğer görevimizin şuuruna varmasak önümüz karanlıktır. Çok çabalamalı, çok çalışmalıyız. Adeta Karadeniz gibi çırpınmalıyız. Türkiye aleytahrı kampanya kökleşiyor, dikkat kesilmeliyiz. İmhalkarlık, iradesizliği eseridir. İradesizlik ilkesizliğin sonucudur. İlkesizlik, ülküsüzlüğün korkakça hayatın acı diyetidir” dedi.   82 KERKÜK, 83 MUSUL DİYECEĞİZ Konuşmalarına devam eden Ünlü, “Sayın Cumhurbaşkanının  ‘sınırımız fitne kuyu kazdırmayız’ beyanı çok nettir. Soydaşlarımızın hayati haklarına karşı yapılan her girişim karşısında Türk halkını bulacaktır. Kerkük, Tuzhurmatu, Altınköprü, Telafer’de yarım asıdır demografik yapının değiştirilmesi amaçlanmıştır. Dökülen Türkmen kanı üzerinden gelecek planlaması yapanlar canına malına kastedenler iki dünyada da yatacak yeri olmayan alçaklardır. Bunlarla hesabımız mahşere kalmadan görülecektir. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi ‘Tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-ı Milli uyanacaktır. 82 Kerkük, 83 Musul diyeceğiz’” ifadesini kullandı.   HÜKÜMETE TAVSİYELERİMİZ OLACAK Ünlü son olarak, “Son günlerde tartılışılan bir diğer konu zamlar ve vergi artışlarıdır. Zam ve vergi artışlarından vatandaşlarımızın şikayet ettiğini biliyoruz. Gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra bu konuda MHP’nin de hükümete vatandaşın işini kolaylaştıracak tavsiyeleri olacaktır” dedi.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın açıklamasında Kerkük konusuna değindi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan toplantısında basın açıklamasında bulundu. Ünlü yaptığı açıklamada Kerkük sorunu için “Dökülen Türkmen kanı üzerinden gelecek planlayanlarla hesabımız mahşere kalmadan görülecektir” ifadesini kullanırken MTV ve vergi artışı konusu için ise “Hükümete tavsiyelerimiz olacaktır” ifadesinde bulundu.

 

KARADENİZ GİBİ ÇIRPINMALIYIZ

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı açıklamada, “Milliyetçi hareket taşıdığı misyonun gereğini yapmaktadır. Türkiye zorlu bir dönemde, yokuşu keskin bir devirdedir. Bunu görüyor ve biliyoruz. Eğer görevimizin şuuruna varmasak önümüz karanlıktır. Çok çabalamalı, çok çalışmalıyız. Adeta Karadeniz gibi çırpınmalıyız. Türkiye aleytahrı kampanya kökleşiyor, dikkat kesilmeliyiz. İmhalkarlık, iradesizliği eseridir. İradesizlik ilkesizliğin sonucudur. İlkesizlik, ülküsüzlüğün korkakça hayatın acı diyetidir” dedi.

 

82 KERKÜK, 83 MUSUL DİYECEĞİZ

Konuşmalarına devam eden Ünlü, “Sayın Cumhurbaşkanının  ‘sınırımız fitne kuyu kazdırmayız’ beyanı çok nettir. Soydaşlarımızın hayati haklarına karşı yapılan her girişim karşısında Türk halkını bulacaktır. Kerkük, Tuzhurmatu, Altınköprü, Telafer’de yarım asıdır demografik yapının değiştirilmesi amaçlanmıştır. Dökülen Türkmen kanı üzerinden gelecek planlaması yapanlar canına malına kastedenler iki dünyada da yatacak yeri olmayan alçaklardır. Bunlarla hesabımız mahşere kalmadan görülecektir. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi ‘Tarih coğrafyaya dar geldiğinde Misak-ı Milli uyanacaktır. 82 Kerkük, 83 Musul diyeceğiz’” ifadesini kullandı.

 

HÜKÜMETE TAVSİYELERİMİZ OLACAK

Ünlü son olarak, “Son günlerde tartılışılan bir diğer konu zamlar ve vergi artışlarıdır. Zam ve vergi artışlarından vatandaşlarımızın şikayet ettiğini biliyoruz. Gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra bu konuda MHP’nin de hükümete vatandaşın işini kolaylaştıracak tavsiyeleri olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.