Ünlü, Kurultay tarihini açıkladı!

Kocaeli 22.04.2016 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ünlü, Kurultay tarihini açıkladı!

MHP il binasında basın açıklaması yapan Ünlü, kurultay tartışmalarına sert çıktı. Ünlü; “Kamuoyunda 8 Mayıs veya 15 Mayıs gibi söylentilerle kafa karıştırmak abesle iştigaldir” dedi. kurultayın normal zamanında yapıalcağını ifade eden Ünlü, “Bugün üst kurul delegesi ve il başkanı olarak kurultay tarihini 18 Mart 2018 olarak açıklıyorum. Birlileri 8 Mayıs, birileri 15 Mayıs olarak tarih açıklıyor. Üst kurul delegesi olarak ben de 18 Mart 2018 de il başkanı olarak kurultay tarihi açıklı. Kurumsal bir siyasi partiyiz. Kurultay tarihimiz genel merkezimiz tarafından belirlenmiştir. Kamuoyunda 8 Mayıs veya 15 Mayıs gibi söylentilerle kafa karıştırmak abesle iştigaldir. Genel merkez ve MYK’nın verdiği tarih geçerlidir. 9 Ekim de seçim takvimi açıklanacak” dedi. TÜRK MİLLETİ İKİ ATEŞ ARASINDADIR Ülkemizde yaşanan terör olayları ile de açıklama yapan Ünlü, “Terör evlatlarımıza sürekli kastetmektedir. Türk milletinin kanı hiç durmadan akmaktadır. Bölücü terör her değerimizi, her mirasımızı hedef almaktadır. Türk milleti iki ateş arasındadır. Bir yanda yoksulluk, yolsuzluk ve yozlaşma dalgası sürekli kabarırken; diğer yanda cinayet şebekelerinin yoğun saldırı ve kumpası an be an fazlalaşmaktadır. AKP’nin dış politikası, terör örgütleriyle gayr, meşru irtibatı füzeye bürünmüş, ölüm olarak dönmüştür. Artık sabır taşımız çatlamıştır” diye konuştu.

MHP il binasında basın açıklaması yapan Ünlü, kurultay tartışmalarına sert çıktı. Ünlü; “Kamuoyunda 8 Mayıs veya 15 Mayıs gibi söylentilerle kafa karıştırmak abesle iştigaldir” dedi. kurultayın normal zamanında yapıalcağını ifade eden Ünlü, “Bugün üst kurul delegesi ve il başkanı olarak kurultay tarihini 18 Mart 2018 olarak açıklıyorum. Birlileri 8 Mayıs, birileri 15 Mayıs olarak tarih açıklıyor. Üst kurul delegesi olarak ben de 18 Mart 2018 de il başkanı olarak kurultay tarihi açıklı. Kurumsal bir siyasi partiyiz. Kurultay tarihimiz genel merkezimiz tarafından belirlenmiştir. Kamuoyunda 8 Mayıs veya 15 Mayıs gibi söylentilerle kafa karıştırmak abesle iştigaldir. Genel merkez ve MYK’nın verdiği tarih geçerlidir. 9 Ekim de seçim takvimi açıklanacak” dedi.

TÜRK MİLLETİ İKİ ATEŞ ARASINDADIR

Ülkemizde yaşanan terör olayları ile de açıklama yapan Ünlü, “Terör evlatlarımıza sürekli kastetmektedir. Türk milletinin kanı hiç durmadan akmaktadır. Bölücü terör her değerimizi, her mirasımızı hedef almaktadır. Türk milleti iki ateş arasındadır. Bir yanda yoksulluk, yolsuzluk ve yozlaşma dalgası sürekli kabarırken; diğer yanda cinayet şebekelerinin yoğun saldırı ve kumpası an be an fazlalaşmaktadır. AKP’nin dış politikası, terör örgütleriyle gayr, meşru irtibatı füzeye bürünmüş, ölüm olarak dönmüştür. Artık sabır taşımız çatlamıştır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.