GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Ünlü: “MHP’li sendikalarda değişiklik yapacağız”

Siyaset 22.07.2018 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ünlü: “MHP’li sendikalarda değişiklik yapacağız”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 24 Haziran seçimlerinde elde ettiğimiz sonuçlar sebebiyle vatandaşlarımız için hazırladığımız teşekkür broşürlerimizin dağıtımını tamamladık. Çalışmalardan da bahseden Ünlü, MHP’li sendikalarda değişikliğe gideceklerini söyledi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, vatandaşlara seçimler nedeniyle teşekkür etti. Ünlü, 24 Haziran seçimlerinde elde ettikleri sonuçlar nedeniyle vatandaşlar için hazırladıkları teşekkür broşürlerinin dağıtımlarını tamamladıklarını söyledi. Ünlü konuşmasında, “MHP İl Başkanlığı olarak Kocaeli’de Cumhur İttifakına verilen destekten dolayı hemşerilerimize teşekkür ettik. Broşür ekibimiz 12 gün ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla buluştu. Vatandaşa MHP’ye, Cumhur ittifakına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Biz buralıyız, burada siyaset yapıyoruz. Her vatandaşa ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Her vatandaşa, STK’ya dokunan onları dinleyen bir siyasi parti olacağız diye söz vermiştik. Çarşamba günleri tekrardan STK’larını, muhtarları ziyaret edeceğiz. Cuma akşamları da saha programları yapacağız. Bize tatil yok dedik. MHP’liler tatil planlarını belki de bir sonraki yıla ertelediler. Herkes teşkilatının başında seçim sathı mahallinde” dedi. MHP PARLAYAN YILDIZ OLACAK “Önümüzde yerel seçimler var” diyen ünlü, “MHP yerel seçimlerde, herkesin göreceği gibi parlayan yıldız olacak. MHP’nin durumunun birilerinin, anket şirketlerinin dediği gibi, bazı satılmış köşe yazarlarının dediği gibi olmadığını herkes görecek. Ekipte görev alan tüm arkadaşlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Biz varız, var olmaya devam edeceğiz. İl başkanlığımızın, ilçe başkanlıklarımızın kapısı tüm vatandaşlara açıktır. Problemi olan, derdini çözemeyen kim varsa MHP’ye gelebilir. Biz onlar için varız” şeklinde konuştu. ÇATI MHP’DİR “Önümüzdeki günlerde KOMİAD daha çok organizasyon yapacak” diyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP’ye bağlı STK’larla ilgili de bir iyileştirmeler olacak. Kamu-Sen’den diğer sendikalarına kadar hepsinde bir çalışma yapılıyor. Çatı MHP’dir. MHP’nin yan kuruluşu olan yapılarda önümüzdeki günlerde değişimin olduğunu herkes görecek. Her şey MHP için, MHP’ye göre diyerek hareket edileceğini herkes yaşayıp, görecek” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 24 Haziran seçimlerinde elde ettiğimiz sonuçlar sebebiyle vatandaşlarımız için hazırladığımız teşekkür broşürlerimizin dağıtımını tamamladık. Çalışmalardan da bahseden Ünlü, MHP’li sendikalarda değişikliğe gideceklerini söyledi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, vatandaşlara seçimler nedeniyle teşekkür etti. Ünlü, 24 Haziran seçimlerinde elde ettikleri sonuçlar nedeniyle vatandaşlar için hazırladıkları teşekkür broşürlerinin dağıtımlarını tamamladıklarını söyledi. Ünlü konuşmasında, “MHP İl Başkanlığı olarak Kocaeli’de Cumhur İttifakına verilen destekten dolayı hemşerilerimize teşekkür ettik. Broşür ekibimiz 12 gün ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla buluştu. Vatandaşa MHP’ye, Cumhur ittifakına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Biz buralıyız, burada siyaset yapıyoruz. Her vatandaşa ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Her vatandaşa, STK’ya dokunan onları dinleyen bir siyasi parti olacağız diye söz vermiştik. Çarşamba günleri tekrardan STK’larını, muhtarları ziyaret edeceğiz. Cuma akşamları da saha programları yapacağız. Bize tatil yok dedik. MHP’liler tatil planlarını belki de bir sonraki yıla ertelediler. Herkes teşkilatının başında seçim sathı mahallinde” dedi.

MHP PARLAYAN YILDIZ OLACAK

“Önümüzde yerel seçimler var” diyen ünlü, “MHP yerel seçimlerde, herkesin göreceği gibi parlayan yıldız olacak. MHP’nin durumunun birilerinin, anket şirketlerinin dediği gibi, bazı satılmış köşe yazarlarının dediği gibi olmadığını herkes görecek. Ekipte görev alan tüm arkadaşlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Biz varız, var olmaya devam edeceğiz. İl başkanlığımızın, ilçe başkanlıklarımızın kapısı tüm vatandaşlara açıktır. Problemi olan, derdini çözemeyen kim varsa MHP’ye gelebilir. Biz onlar için varız” şeklinde konuştu.

ÇATI MHP’DİR

“Önümüzdeki günlerde KOMİAD daha çok organizasyon yapacak” diyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP’ye bağlı STK’larla ilgili de bir iyileştirmeler olacak. Kamu-Sen’den diğer sendikalarına kadar hepsinde bir çalışma yapılıyor. Çatı MHP’dir. MHP’nin yan kuruluşu olan yapılarda önümüzdeki günlerde değişimin olduğunu herkes görecek. Her şey MHP için, MHP’ye göre diyerek hareket edileceğini herkes yaşayıp, görecek” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.