ÜNLÜ: MHP SOKAĞA İNERSE GERİ DÖNMEZ

Kocaeli 06.07.2017 - 13:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÜNLÜ: MHP SOKAĞA İNERSE GERİ DÖNMEZ

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Başkanlık divanını oluşturmasının ardından basın toplantısı düzenledi.

 Ünlü basın toplantısında adalet yok diyenlere karşılık, “MHP sokağa inerse geri dönmez.” diyerek, “MHP devletin bekası ve kırmızı çizgileriyle eş değer olmuş bir siyasi partidir. CHP’nin yürüyüşü gibi organizasyon MHP’nin fikir ve görüşünde yoktur. Adaletle ilgili sıkıntısı olanların çalışma yapacağı yer meclistir” dedi. MHP Kocaeli Teşkilatı, başkanlık divanını oluşturmasının ardından basınla tanışmak amacıyla İmperial Otel’de bir basın toplantısı düzenledi. Basın açıklamasına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Sekreteri İzzet Erdem ve Medya Tanıtım ve İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Vedat Kuru katıldı. Kocaeli kamuoyunun çok farklı bir MHP ile karşılaşacağını vurgulayan İl Başkanı Ünlü, “MHP kendi planı ve programıyla çalışan bir siyasi parti. Bugün Başkanlık Divanını tamamlamış, kendi İl kadın Kolları Başkanını atamış, MHP ile gönül bağı olan Kocaeli Milliyetçi ve Muhafazakar İş Adamları Derneğini kurmuş bir çalışma sistemiyle seçim mahallinde olacak. Her yerde olan bir MHP görülecek Kocaeli’de. Toplumu kucaklayan, her yere müdahil olmuş, çatışmayı değil uzlaşma kültürünü ana fikir olarak gösteren bir MHP olacak” dedi. MHP’nin gücünü herkes görecek Eğitimin kendileri için önemli bir konu olduğunu belirten Ünlü, “Teşkilat içi ve dışı olmak üzere 2 aşamalı bir eğitim planımız olacak. 3 Aralık itibari ile seçim provası yapacak güce sahip olacak. 3 Aralık’ta o gün seçim varmış gibi sabah 8.00’de sandıklarında okul başkanlarıyla birlikte sandıktan MHP’ye ne oy çıkacak verisini alarak bu veriyi MHP Genel Başkanı Türk Dünyasının Lideri Devlet Bahçeli’ye sunacak bir çalışma programı olacak. Bugün Ülkücüler 2019 yılının alt yapısını kuran, parlayan yıldızı olacak güce sahiptir. Biz 2019’da genel ve yerel seçimlerde MHP’nin gücünü herkes Kocaeli’ de görecek” dedi. Türkiye’de adalete güveniyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun başlattığı Adalet yürüyüşüne de değinen Ünlü, “Adalet yürüyüşünde kimlerin adalet için yürüdüğünü herkes görüyor. Kimin için adalet, nerde adalet. Bu kavramı kendine göre yorumluyorsa Türk Devleti’nin adaletine güveniyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti en adaletli devlettir. 15 Temmuz’dan önce güvenmiyordum. Eleştirilmeyecek bir adalettir. 2007’de tutuklandığımda adalet yoktu. Bugün sistem değişikliğiyle Türkiye Cumhuriyeti adaletine güveniyorum” dedi. MHP sokağa inerse geri dönmez Ünlü, “Adaletten yok diye bahsedenler Türkiye Cumhuriyeti doktoruyla polisiyle adaletli bir şekilde yürüyor. Burnunu kanatmadan buraya getirdiler. İstanbul’a ulaştıracaklar. MHP sokağın ne demek olduğunu çok iyi bilen bir siyasi partidir. MHP sokağa inerse geri dönmez. Sokağa inme sondur. Türkiye Cumhuriyetinin bekası ile ilgili son hamledir. MHP devletin bekası ve kırmızı çizgileriyle eş değer olmuş bir siyasi partidir. CHP’nin yürüyüşü gibi organizasyon MHP’nin fikir ve görüşünde yoktur. Adaletle ilgili sıkıntısı olanların çalışma yapacağı yer meclistir” dedi. Oy oranını yükseltmeyi hedefliyoruz
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Başkanlık divanını oluşturmasının ardından basın toplantısı düzenledi.

 Ünlü basın toplantısında adalet yok diyenlere karşılık, “MHP sokağa inerse geri dönmez.” diyerek, “MHP devletin bekası ve kırmızı çizgileriyle eş değer olmuş bir siyasi partidir. CHP’nin yürüyüşü gibi organizasyon MHP’nin fikir ve görüşünde yoktur. Adaletle ilgili sıkıntısı olanların çalışma yapacağı yer meclistir” dedi.

MHP Kocaeli Teşkilatı, başkanlık divanını oluşturmasının ardından basınla tanışmak amacıyla İmperial Otel’de bir basın toplantısı düzenledi. Basın açıklamasına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Sekreteri İzzet Erdem ve Medya Tanıtım ve İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Vedat Kuru katıldı. Kocaeli kamuoyunun çok farklı bir MHP ile karşılaşacağını vurgulayan İl Başkanı Ünlü, “MHP kendi planı ve programıyla çalışan bir siyasi parti. Bugün Başkanlık Divanını tamamlamış, kendi İl kadın Kolları Başkanını atamış, MHP ile gönül bağı olan Kocaeli Milliyetçi ve Muhafazakar İş Adamları Derneğini kurmuş bir çalışma sistemiyle seçim mahallinde olacak. Her yerde olan bir MHP görülecek Kocaeli’de. Toplumu kucaklayan, her yere müdahil olmuş, çatışmayı değil uzlaşma kültürünü ana fikir olarak gösteren bir MHP olacak” dedi.

MHP’nin gücünü herkes görecek

Eğitimin kendileri için önemli bir konu olduğunu belirten Ünlü, “Teşkilat içi ve dışı olmak üzere 2 aşamalı bir eğitim planımız olacak. 3 Aralık itibari ile seçim provası yapacak güce sahip olacak. 3 Aralık’ta o gün seçim varmış gibi sabah 8.00’de sandıklarında okul başkanlarıyla birlikte sandıktan MHP’ye ne oy çıkacak verisini alarak bu veriyi MHP Genel Başkanı Türk Dünyasının Lideri Devlet Bahçeli’ye sunacak bir çalışma programı olacak. Bugün Ülkücüler 2019 yılının alt yapısını kuran, parlayan yıldızı olacak güce sahiptir. Biz 2019’da genel ve yerel seçimlerde MHP’nin gücünü herkes Kocaeli’ de görecek” dedi.

Türkiye’de adalete güveniyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun başlattığı Adalet yürüyüşüne de değinen Ünlü, “Adalet yürüyüşünde kimlerin adalet için yürüdüğünü herkes görüyor. Kimin için adalet, nerde adalet. Bu kavramı kendine göre yorumluyorsa Türk Devleti’nin adaletine güveniyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti en adaletli devlettir. 15 Temmuz’dan önce güvenmiyordum. Eleştirilmeyecek bir adalettir. 2007’de tutuklandığımda adalet yoktu. Bugün sistem değişikliğiyle Türkiye Cumhuriyeti adaletine güveniyorum” dedi.

MHP sokağa inerse geri dönmez

Ünlü, “Adaletten yok diye bahsedenler Türkiye Cumhuriyeti doktoruyla polisiyle adaletli bir şekilde yürüyor. Burnunu kanatmadan buraya getirdiler. İstanbul’a ulaştıracaklar. MHP sokağın ne demek olduğunu çok iyi bilen bir siyasi partidir. MHP sokağa inerse geri dönmez. Sokağa inme sondur. Türkiye Cumhuriyetinin bekası ile ilgili son hamledir. MHP devletin bekası ve kırmızı çizgileriyle eş değer olmuş bir siyasi partidir. CHP’nin yürüyüşü gibi organizasyon MHP’nin fikir ve görüşünde yoktur. Adaletle ilgili sıkıntısı olanların çalışma yapacağı yer meclistir” dedi.

Oy oranını yükseltmeyi hedefliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.