19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ünlü, muhtarların sorunlarını dinledi

Kocaeli 24.11.2017 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ünlü, muhtarların sorunlarını dinledi

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Karamürsel’deki mahalle muhtarlarını ziyaret ederek muhtarların sorunlarını dinledi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz ve il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Karamürsel’deki mahalle muhtarlarını ziyaret ederek muhtarların sorunlarını dinledi. “2019 seçimlerinin startını verdik ve MHP Kocaeli İl Başkanlığı olarak muhtarları tek tek ziyaret etme kararı aldık” diyen İl Başkanı Ünlü, “Türk milliyetçileri bölgenin 472 muhtarıyla buluşacak” dedi. “SİYASET YAPMAYA GELMEDİK” Karamürselli muhtarlarla bir araya gelen Ünlü; “MHP Kocaeli olarak çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor. Bizler buraya siyaset yapmaya değil sizleri dinlemeye geldik” şeklinde konuştu. Karamürselli muhtarlar da ziyaretten dolayı MHP’lilere teşekkür etti. MHP İl Başkanı Ünlü ve Karamürsel İlçe Başkanı Öksüz daha sonra Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı da makamında ziyaret etti.
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Karamürsel’deki mahalle muhtarlarını ziyaret ederek muhtarların sorunlarını dinledi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz ve il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Karamürsel’deki mahalle muhtarlarını ziyaret ederek muhtarların sorunlarını dinledi. “2019 seçimlerinin startını verdik ve MHP Kocaeli İl Başkanlığı olarak muhtarları tek tek ziyaret etme kararı aldık” diyen İl Başkanı Ünlü, “Türk milliyetçileri bölgenin 472 muhtarıyla buluşacak” dedi.

“SİYASET YAPMAYA GELMEDİK”

Karamürselli muhtarlarla bir araya gelen Ünlü; “MHP Kocaeli olarak çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor. Bizler buraya siyaset yapmaya değil sizleri dinlemeye geldik” şeklinde konuştu. Karamürselli muhtarlar da ziyaretten dolayı MHP’lilere teşekkür etti. MHP İl Başkanı Ünlü ve Karamürsel İlçe Başkanı Öksüz daha sonra Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı da makamında ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.