ÜNLÜ, “PARAZİTLER SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ!”

Kocaeli 23.11.2016 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÜNLÜ, “PARAZİTLER SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ!”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Karamürsel ilçe teşkilatından 300 kişinin istifa ettiğine dair iddialara yönelik “Dağdan bir serçe uçmuş dağın haberi olmaz. 15 Temmuz itibarıyla parazitler bile sessizliğe büründüler" dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında düzenlediği basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. 24 Kasım öğretmenler gününü kutlayarak sözlerine başlayan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Mağdur olan öğretmenlere de sabırlar diliyoruz. MHP komisyonuna bilgi veren öğretmenler var. Evet, Bylockcu olanlar cezalandırılsın ama bir sendika üyesi olduğu için görevlerinden uzaklaştırılan öğretmenlerin sorunlarının çözüme kavuşturulması gerekiyor” dedi “ÇOCUKLARI GÜLMEYEN BİR ÜLKE MUTLU OLAMAZ” Ülke gündeminden düşmeyen ve bu sabah Başbakan tarafından komisyona geri çekildiği açıklanan tecavüz yasası ile ilgili yorumlarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bu tecavüz yasasının tamamen kaldırılmasını ve bir daha meclis gündemine gelmemesinin uygun olduğunu düşünüyoruz. AK Parti’nin yetkili organlarını göreve davet ediyoruz. Bu yasa tasarısı kaldırılmalı. Çocukları gülmeyen bir ülke mutlu olamaz” açıklamasında bulundu. “NİHAİ KARARI MAHKEMELER VERECEK” Bugün Resmi Gazete’de yayınlanan KHK kapsamında MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu’nun oğlu Haluk Çakıroğlu’nun emniyetten ihraç edilmesi hakkında ki soruya İl Başkanı Ünlü, “Bugün MHP’ye yakın uzak diye ayırmıyoruz. Devlet kendi araştırmasını yapacaktır. Bu araştırmanın sonucunda suçlu olan kim varsa devlet cezasını verecektir. Bu konuyla ilgili nihai kararı mahkemeler verecektir” ifadelerini kullandı. “KÖPRÜ TAKSİ DURAĞINI ZİYARET EDECEĞİZ” Sözlerine devam eden MHP İl Başkanı Aydın Ünlü “MHP Kocaeli 28 Kasım da aylık değerlendirme toplantısı yapılacak. Bu plan neticesinde MHP’nin anayasa, 15 Temmuz gibi konular hakkında teşkilatlarda daraltılmış bir danışma toplantısı yapılacak. 6 Kasım’da Çayırova’da başlayacak olan 12 ilçede eş zamanlı olarak ilerleyen toplantılar yapacağız.  23 Aralık tarihinde Başiskele’de sona erdirecek” dedi. “RAMAZAN PİDELERİ ORTAYA ÇIKACAK” Karamürsel ilçe teşkilatında gerçekleştirildiği iddia edilen toplu istifa iddiaların Ünlü “MHP büyük bir camiadır. Dağdan bir serçe uçmuş dağın haberi olmaz. MHP’nin 400 kişilik bir toplu istifa tarihinde olmamıştır. Öyle bir gücü olan varsa çıksın görelim. 15 Temmuz itibarıyla parazitler bile sessizliğe büründüler. Parazitler kendiliğinden kayboldular. Muhtemelen Ramazan pidesi ortaya çıkacaklardır yakında. Kongre geldiği zaman MHP’nin Ramazan Pidelerini göreceğiz” açıklamasında bulundu. “İSİMLER HERGÜN TAKİP EDİLİYOR” Parti içi muhalefete dair olarak partinin kurumsal kimliğine zarar verenlerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımların tek tek takip edildiğini belirten Ünlü, “İsimler her gün tek tek takip ediliyor ve dosyalara giriyor. Değerlendirilmez bunlar ilk etapta. Fakat bir gün adam ilçe başkanı olmak istediğinde getirin dosyasını bakalım deriz bir de bakmışsın adam Devlet Bahçeli İstifa yazmış. Sosyal medya hesabı üzerinden kaç kere dedik yazmayın” ifadelerini kullandı.    
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Karamürsel ilçe teşkilatından 300 kişinin istifa ettiğine dair iddialara yönelik “Dağdan bir serçe uçmuş dağın haberi olmaz. 15 Temmuz itibarıyla parazitler bile sessizliğe büründüler" dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında düzenlediği basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. 24 Kasım öğretmenler gününü kutlayarak sözlerine başlayan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Mağdur olan öğretmenlere de sabırlar diliyoruz. MHP komisyonuna bilgi veren öğretmenler var. Evet, Bylockcu olanlar cezalandırılsın ama bir sendika üyesi olduğu için görevlerinden uzaklaştırılan öğretmenlerin sorunlarının çözüme kavuşturulması gerekiyor” dedi

“ÇOCUKLARI GÜLMEYEN BİR ÜLKE MUTLU OLAMAZ”

Ülke gündeminden düşmeyen ve bu sabah Başbakan tarafından komisyona geri çekildiği açıklanan tecavüz yasası ile ilgili yorumlarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bu tecavüz yasasının tamamen kaldırılmasını ve bir daha meclis gündemine gelmemesinin uygun olduğunu düşünüyoruz. AK Parti’nin yetkili organlarını göreve davet ediyoruz. Bu yasa tasarısı kaldırılmalı. Çocukları gülmeyen bir ülke mutlu olamaz” açıklamasında bulundu.

“NİHAİ KARARI MAHKEMELER VERECEK”

Bugün Resmi Gazete’de yayınlanan KHK kapsamında MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu’nun oğlu Haluk Çakıroğlu’nun emniyetten ihraç edilmesi hakkında ki soruya İl Başkanı Ünlü, “Bugün MHP’ye yakın uzak diye ayırmıyoruz. Devlet kendi araştırmasını yapacaktır. Bu araştırmanın sonucunda suçlu olan kim varsa devlet cezasını verecektir. Bu konuyla ilgili nihai kararı mahkemeler verecektir” ifadelerini kullandı.

“KÖPRÜ TAKSİ DURAĞINI ZİYARET EDECEĞİZ”

Sözlerine devam eden MHP İl Başkanı Aydın Ünlü “MHP Kocaeli 28 Kasım da aylık değerlendirme toplantısı yapılacak. Bu plan neticesinde MHP’nin anayasa, 15 Temmuz gibi konular hakkında teşkilatlarda daraltılmış bir danışma toplantısı yapılacak. 6 Kasım’da Çayırova’da başlayacak olan 12 ilçede eş zamanlı olarak ilerleyen toplantılar yapacağız.  23 Aralık tarihinde Başiskele’de sona erdirecek” dedi.

“RAMAZAN PİDELERİ ORTAYA ÇIKACAK”

Karamürsel ilçe teşkilatında gerçekleştirildiği iddia edilen toplu istifa iddiaların Ünlü “MHP büyük bir camiadır. Dağdan bir serçe uçmuş dağın haberi olmaz. MHP’nin 400 kişilik bir toplu istifa tarihinde olmamıştır. Öyle bir gücü olan varsa çıksın görelim. 15 Temmuz itibarıyla parazitler bile sessizliğe büründüler. Parazitler kendiliğinden kayboldular. Muhtemelen Ramazan pidesi ortaya çıkacaklardır yakında. Kongre geldiği zaman MHP’nin Ramazan Pidelerini göreceğiz” açıklamasında bulundu.

“İSİMLER HERGÜN TAKİP EDİLİYOR”

Parti içi muhalefete dair olarak partinin kurumsal kimliğine zarar verenlerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımların tek tek takip edildiğini belirten Ünlü, “İsimler her gün tek tek takip ediliyor ve dosyalara giriyor. Değerlendirilmez bunlar ilk etapta. Fakat bir gün adam ilçe başkanı olmak istediğinde getirin dosyasını bakalım deriz bir de bakmışsın adam Devlet Bahçeli İstifa yazmış. Sosyal medya hesabı üzerinden kaç kere dedik yazmayın” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.