Ünlü: ‘Sarıbay Uzlaşıdan Kaçıyor’

Siyaset 17.01.2018 - 15:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ünlü: ‘Sarıbay Uzlaşıdan Kaçıyor’

Halkevleri kongresini İstiklal Marşı okunmadığı için terk eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yeni seçilen CHP İstanbul İl Başkanı’na yönelik açıklamalarda bulunan Aydın Ünlü, “Bunların hepsi CHP zihniyetinin sıkıntılı bir sürece girmesinin göstergesidir” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın açıklamasında kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Basın mensuplarının 16 Ocak Basın Onur Gününü kutlayan Ünlü, Cumhuriyet tarihinin en yoğun kuşatmasına maruz kaldıklarını belirterek, “İkinci istiklal mücadelesi verdiğimiz şu günlerde bozguncuların hesaplarını alt üst ettik ve etmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. EKMEK ÇIKMAYACAK “MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milli ittifakı resmen ilan etmesiyle hesapları alt üst olan şer odakları bu sefer başka yollara tevessül etmeye başladılar” diyen Ünlü, “Neymiş, Kürtler iktidar partisine küsermiş, Milli ittifaka destek vermezmiş. Ben bu asılsız iddiaya genel başkanımızın ağzından cevap vereceğim; Milli ittifakı yıpratmak için kalemlerini silah gibi kullanmaya başlayanların sicilleri lekeli ve karanlıktır. Kürt kökenli kardeşlerimiz bizdir. Kardeşimiz, kader ortağımızdır. Kalleşlere ise buradan ekmek çıkmayacaktır” dedi. TABANLA TERS DÜŞECEK CHP İstanbul İl Başkanı ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Ünlü, “Kazanan kişinin sosyal hayatı, yaşam tarzı CHP’nin nereye gittiğinin göstergesidir. Polise taş atanın il başkanı olmasını CHP tabanı değerlendirmelidir. Bu zihniyet değişikliği tabanla ters düşecektir. Uzlaşı uzlaşı diye siyaset yapılan günlerde Sarıbay’ın masaya gelmemesi uzlaşıdan kaçıştır. Halkevi’nin kongresine katılan İl Başkanı Cengiz Sarıbay İstiklal Marşı’nı okutamamıştır. Bir il başkanın olduğu yerde İstiklal Marşı okunmalıdır. İstiklal Marşı’nın okunmadığı yere hiçbir il başkanı gitmemelidir. Bunların hepsi CHP zihniyetinin sıkıntılı bir sürece girmesinin göstergesidir” şeklinde konuştu. DEVLETİN SICAK YÜZÜ Kocaeli Valiliği’nin Sokak çocuklarıyla ilgili genelgesi için konuşan Ünlü, “Artık devlet vatandaşına sahip çıkacak. Vatandaş artık devletin sıcak yüzünü görecek. Sokak çocuklarıyla ilgili bugün genelge çıkarıldı. Emniyet güçlerinin ne yapacağı, Belediye yetkililerinin ne yapacağı, görevlilerin ne yapacağı ile ilgili genelge çıkarılması bunun göstergesidir. Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Bu konuda destekliyoruz” dedi.
Halkevleri kongresini İstiklal Marşı okunmadığı için terk eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yeni seçilen CHP İstanbul İl Başkanı’na yönelik açıklamalarda bulunan Aydın Ünlü, “Bunların hepsi CHP zihniyetinin sıkıntılı bir sürece girmesinin göstergesidir” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın açıklamasında kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Basın mensuplarının 16 Ocak Basın Onur Gününü kutlayan Ünlü, Cumhuriyet tarihinin en yoğun kuşatmasına maruz kaldıklarını belirterek, “İkinci istiklal mücadelesi verdiğimiz şu günlerde bozguncuların hesaplarını alt üst ettik ve etmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

EKMEK ÇIKMAYACAK

“MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milli ittifakı resmen ilan etmesiyle hesapları alt üst olan şer odakları bu sefer başka yollara tevessül etmeye başladılar” diyen Ünlü, “Neymiş, Kürtler iktidar partisine küsermiş, Milli ittifaka destek vermezmiş. Ben bu asılsız iddiaya genel başkanımızın ağzından cevap vereceğim; Milli ittifakı yıpratmak için kalemlerini silah gibi kullanmaya başlayanların sicilleri lekeli ve karanlıktır. Kürt kökenli kardeşlerimiz bizdir. Kardeşimiz, kader ortağımızdır. Kalleşlere ise buradan ekmek çıkmayacaktır” dedi.

TABANLA TERS DÜŞECEK

CHP İstanbul İl Başkanı ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Ünlü, “Kazanan kişinin sosyal hayatı, yaşam tarzı CHP’nin nereye gittiğinin göstergesidir. Polise taş atanın il başkanı olmasını CHP tabanı değerlendirmelidir. Bu zihniyet değişikliği tabanla ters düşecektir. Uzlaşı uzlaşı diye siyaset yapılan günlerde Sarıbay’ın masaya gelmemesi uzlaşıdan kaçıştır. Halkevi’nin kongresine katılan İl Başkanı Cengiz Sarıbay İstiklal Marşı’nı okutamamıştır. Bir il başkanın olduğu yerde İstiklal Marşı okunmalıdır. İstiklal Marşı’nın okunmadığı yere hiçbir il başkanı gitmemelidir. Bunların hepsi CHP zihniyetinin sıkıntılı bir sürece girmesinin göstergesidir” şeklinde konuştu.

DEVLETİN SICAK YÜZÜ

Kocaeli Valiliği’nin Sokak çocuklarıyla ilgili genelgesi için konuşan Ünlü, “Artık devlet vatandaşına sahip çıkacak. Vatandaş artık devletin sıcak yüzünü görecek. Sokak çocuklarıyla ilgili bugün genelge çıkarıldı. Emniyet güçlerinin ne yapacağı, Belediye yetkililerinin ne yapacağı, görevlilerin ne yapacağı ile ilgili genelge çıkarılması bunun göstergesidir. Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Bu konuda destekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.