19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ünlü, “Türk milleti onların boynunu sandıkta vuracak!”

Siyaset 26.11.2020 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Ünlü, “Türk milleti onların boynunu sandıkta vuracak!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin il başkanlığında haftalık olağan basın açıklamasını gerçekleştirdi. Ünlü açıklamalarına, “Cumhur İttifakıyla ilgili ithamları hayretle izliyoruz. İşbirlikçiler birden bire davulun kasnağına vurmaya başlamışlardır. Pek çok şey yazıldı, çizildi. MHP ile AK Parti iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak hainleri harcarız. Cumhur İttifakı Cumhuriyetimizin kuruluş ruhudur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kökleşmesi için yapılması gereken reformlar ortak irademizdir. Cumhur İttifakı curcuna ittifakı değildir. Bizim ittifakımız milletin ittifakıdır. Yabancılara biat eden köksüzlere bin defa yuh olsun. Biraz daha sabretsinler. CHP ve yancılarının boyunu sandıkta Türk Milletimiz vuracaktır. Zillet ittifakı isyan elebaşlarına, teröristler temas halinde. Biz Türk ve İslam düşmanlarından medet umanlara bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz. “BİN 257 OKULU ZİYARET ETTİK” Öğretmenler günü dolayısıyla, bin 257 okulu ziyaret ettiklerini vurgulayan Başkan Ünlü, “Öğretmenlerimizin sorunlarını toplumun sorunlarından ayırt etmemiz mümkün değildir. Ülkemizin hedeflerine ulaşabilmesi için öğretmenlerimiz ihtiyaç var. Eğitimi uygulayacak olan öğrenim kadrolarımızdır. Sorunları çözülmemiş öğretmen sorunlu bir eğitim sistemi demektir. Devletin öğretmenlerini memnun etmek görevidir. Dileğimiz atanamamış öğretmen kalmamasıdır. Bin 257 okulu ziyaret etmiş bir il başkanı olarak eğitim camiasına liderimizin selamlarını iletiyorum. Öğretmenlerimiz hak ettiklerini alacaklardır.” “İYİ Kİ VARSINIZ DEDİK” COVİD-19’un meslek hastalığı olarak görülmesi noktasında MHP olarak mecliste üzerimize düşeni yapıyoruz. Virüse teslim olmayacağız. İşgal cephesine taviz vermeyeceğiz. İstiklal, vatan, millet diyeceğiz. Koronavirüsle mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz. Onları önemsiyoruz. Biz sağlık çalışanlarımızın yanına giderek bunu söyledik. O  yüzden tüm sağlık ordusuna iyi ki varsınız dedik.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin il başkanlığında haftalık olağan basın açıklamasını gerçekleştirdi. Ünlü açıklamalarına, “Cumhur İttifakıyla ilgili ithamları hayretle izliyoruz. İşbirlikçiler birden bire davulun kasnağına vurmaya başlamışlardır. Pek çok şey yazıldı, çizildi. MHP ile AK Parti iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak hainleri harcarız. Cumhur İttifakı Cumhuriyetimizin kuruluş ruhudur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kökleşmesi için yapılması gereken reformlar ortak irademizdir. Cumhur İttifakı curcuna ittifakı değildir. Bizim ittifakımız milletin ittifakıdır. Yabancılara biat eden köksüzlere bin defa yuh olsun. Biraz daha sabretsinler. CHP ve yancılarının boyunu sandıkta Türk Milletimiz vuracaktır. Zillet ittifakı isyan elebaşlarına, teröristler temas halinde. Biz Türk ve İslam düşmanlarından medet umanlara bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz.

“BİN 257 OKULU ZİYARET ETTİK”

Öğretmenler günü dolayısıyla, bin 257 okulu ziyaret ettiklerini vurgulayan Başkan Ünlü, “Öğretmenlerimizin sorunlarını toplumun sorunlarından ayırt etmemiz mümkün değildir. Ülkemizin hedeflerine ulaşabilmesi için öğretmenlerimiz ihtiyaç var. Eğitimi uygulayacak olan öğrenim kadrolarımızdır. Sorunları çözülmemiş öğretmen sorunlu bir eğitim sistemi demektir. Devletin öğretmenlerini memnun etmek görevidir. Dileğimiz atanamamış öğretmen kalmamasıdır. Bin 257 okulu ziyaret etmiş bir il başkanı olarak eğitim camiasına liderimizin selamlarını iletiyorum. Öğretmenlerimiz hak ettiklerini alacaklardır.”

“İYİ Kİ VARSINIZ DEDİK”

COVİD-19’un meslek hastalığı olarak görülmesi noktasında MHP olarak mecliste üzerimize düşeni yapıyoruz. Virüse teslim olmayacağız. İşgal cephesine taviz vermeyeceğiz. İstiklal, vatan, millet diyeceğiz. Koronavirüsle mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz. Onları önemsiyoruz. Biz sağlık çalışanlarımızın yanına giderek bunu söyledik. O  yüzden tüm sağlık ordusuna iyi ki varsınız dedik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.