Ünlü’ye tam destek!

Kocaeli 15.09.2019 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ünlü’ye tam destek!

MHP Kocaeli’nde kongre süreci yaklaşıyor. İlçelerde bir değişim beklenmezken, 12 ilçe başkanı il kongresinde İl Başkanı Aydın Ünlü'yü yeniden başkan seçmek istiyor.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı aylık ilçe başkanları toplantısı, MYK üyesi Erkan Azeri, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda aylık çalışma programları, saha çalışmalarını değerlendirerek ön bilgilendirmeler yapıldı. Bunun yanı sıra toplantıda yaklaşan kongreler de konuşuldu.  İLÇELERDE DEĞİŞİM BEKLENMİYOR 12 ilçede mevcut başkanların yeniden aday olmayı istememesi halinde bir değişim yaşanmaması bekleniyor. Dünkü toplantıda gündeme gelen önemli konulardan biri de il başkanlığı seçimi oldu. Edinilen bilgilere göre ilçe başkanları yeni dönemde de Aydın Ünlü'ye destek vereceklerini ifade etti. MHP kongresinde sürpriz bir aday çıkmazsa Ünlü, yeni dönemde de teşkilatın başında olacak.
MHP Kocaeli’nde kongre süreci yaklaşıyor. İlçelerde bir değişim beklenmezken, 12 ilçe başkanı il kongresinde İl Başkanı Aydın Ünlü'yü yeniden başkan seçmek istiyor.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı aylık ilçe başkanları toplantısı, MYK üyesi Erkan Azeri, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda aylık çalışma programları, saha çalışmalarını değerlendirerek ön bilgilendirmeler yapıldı. Bunun yanı sıra toplantıda yaklaşan kongreler de konuşuldu. 

İLÇELERDE DEĞİŞİM BEKLENMİYOR
12 ilçede mevcut başkanların yeniden aday olmayı istememesi halinde bir değişim yaşanmaması bekleniyor. Dünkü toplantıda gündeme gelen önemli konulardan biri de il başkanlığı seçimi oldu. Edinilen bilgilere göre ilçe başkanları yeni dönemde de Aydın Ünlü'ye destek vereceklerini ifade etti. MHP kongresinde sürpriz bir aday çıkmazsa Ünlü, yeni dönemde de teşkilatın başında olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.