Ünlü: “Yerelde ittifak yok”

Kocaeli 24.10.2018 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ünlü: “Yerelde ittifak yok”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kent ve ülke gündemini değerlendirdiği haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Ünlü yerel seçim için, “Yerelde Cumhur İttifakı yok” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Ünlü, İl binasında gerçekleştirilen toplantıda kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda ilk olarak yerel seçim sürecini değerlendiren Ünlü, “MHP Kocaeli olarak çalışmalarımız kesintisiz devam etmektedir. Şimdi önümüzde yerel seçimler vardır. İlçelerde ve Büyükşehir’de en güçlü adaylarımızla seçime katılacağız ve mutlak bir zafer elde edeceğiz. Bizim gerçekleşmeyi bekleyen hayallerimiz vardır. MHP bugüne kadar nasıl devam ettiyse bundan sonra da aynı şekilde yoluna devam edecektir. Yerel seçimde bir ittifak olmayacaktır. Yerel seçimde ittifak olmasa da Cumhur İttifakı’nın ruhuna zarar vermeyeceğiz. Mücadelemizi bu şekilde sürdüreceğiz. Biz nasıl Kocaeli’de sahada olmaya devam ettiysek yine aynı şekilde sahada olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  BUGÜNLERE HAZIRDIK ‘Kendisine ittifak ister miydiniz?’ sorusunu cevaplayan Ünlü, “Bugün bir siyasetçi olarak süreci okuduğumda tabi ki bir ittifak beklentisi herkeste olduğu gibi bizlerde de mevcuttu. MHP Kocaeli teşkilatları her şeye hazır olan parti. Bugün biz, her ilçede 2-3 tane aday adayı olan bir siyasi partiyiz. Biz ittifak olacak mı olmayacak mı diye bekleyen bir siyasi parti değildik. Biz bugünlere hazırdık. Bugünleri bekliyorduk. Bundan sonra da kendi aday adaylarımızı kamuoyuna çıkaracağız. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Cumhur ittifakına zarar vermeden bu çizgiyi bozmadan siyasetimize devam edeceğiz. Kimse MHP’lilerden Cumhur İttifakı’nı bozacak bir söylem beklemesin” diye belirtti.  HATA YAPIYORLAR Son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin af teklifiyle ilgili konuşan Ünlü,  “Bugün af konusu sosyal bir projedir. Sosyal bir kanamadır. Bugün liderimizin anlattığı gibi cezaevinde yaşananları sadece cezaevlerini boşaltmak olarak düşünenler seçim sürecinde nasıl bir hata yaptıklarını anlayacaklardır. Bugün grup toplantısında benim liderimin uyuşturucu ve sokak çocuklarıyla ilgili yaptığı bir açıklama vardı. Bugün benim liderim mezarlıklarda, köprü altlarında ne kadar evsiz çocuk varsa onları bir otele toplayıp o otelde rehabilate ettiren bir liderdir. İşte MHP budur. Biz kimseden rozet beklemiyoruz.  1980’deki mücadeleden sonra rozet beklemedik. 15 Temmuz’da verdiğimiz mücadeleden sonra rozet beklemedik. Bundan sonrada vereceğimiz mücadeleler için rozet beklemeyeceğiz. Ben inanıyorum ki yerel seçimlerde de vatandaşımız bu hassasiyeti gösterecektir” diyerek sözlerini sonlandırdı.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kent ve ülke gündemini değerlendirdiği haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Ünlü yerel seçim için, “Yerelde Cumhur İttifakı yok” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. Ünlü, İl binasında gerçekleştirilen toplantıda kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda ilk olarak yerel seçim sürecini değerlendiren Ünlü, “MHP Kocaeli olarak çalışmalarımız kesintisiz devam etmektedir. Şimdi önümüzde yerel seçimler vardır. İlçelerde ve Büyükşehir’de en güçlü adaylarımızla seçime katılacağız ve mutlak bir zafer elde edeceğiz. Bizim gerçekleşmeyi bekleyen hayallerimiz vardır. MHP bugüne kadar nasıl devam ettiyse bundan sonra da aynı şekilde yoluna devam edecektir. Yerel seçimde bir ittifak olmayacaktır. Yerel seçimde ittifak olmasa da Cumhur İttifakı’nın ruhuna zarar vermeyeceğiz. Mücadelemizi bu şekilde sürdüreceğiz. Biz nasıl Kocaeli’de sahada olmaya devam ettiysek yine aynı şekilde sahada olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

BUGÜNLERE HAZIRDIK
‘Kendisine ittifak ister miydiniz?’ sorusunu cevaplayan Ünlü, “Bugün bir siyasetçi olarak süreci okuduğumda tabi ki bir ittifak beklentisi herkeste olduğu gibi bizlerde de mevcuttu. MHP Kocaeli teşkilatları her şeye hazır olan parti. Bugün biz, her ilçede 2-3 tane aday adayı olan bir siyasi partiyiz. Biz ittifak olacak mı olmayacak mı diye bekleyen bir siyasi parti değildik. Biz bugünlere hazırdık. Bugünleri bekliyorduk. Bundan sonra da kendi aday adaylarımızı kamuoyuna çıkaracağız. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Cumhur ittifakına zarar vermeden bu çizgiyi bozmadan siyasetimize devam edeceğiz. Kimse MHP’lilerden Cumhur İttifakı’nı bozacak bir söylem beklemesin” diye belirtti. 

HATA YAPIYORLAR
Son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin af teklifiyle ilgili konuşan Ünlü,  “Bugün af konusu sosyal bir projedir. Sosyal bir kanamadır. Bugün liderimizin anlattığı gibi cezaevinde yaşananları sadece cezaevlerini boşaltmak olarak düşünenler seçim sürecinde nasıl bir hata yaptıklarını anlayacaklardır. Bugün grup toplantısında benim liderimin uyuşturucu ve sokak çocuklarıyla ilgili yaptığı bir açıklama vardı. Bugün benim liderim mezarlıklarda, köprü altlarında ne kadar evsiz çocuk varsa onları bir otele toplayıp o otelde rehabilate ettiren bir liderdir. İşte MHP budur. Biz kimseden rozet beklemiyoruz.  1980’deki mücadeleden sonra rozet beklemedik. 15 Temmuz’da verdiğimiz mücadeleden sonra rozet beklemedik. Bundan sonrada vereceğimiz mücadeleler için rozet beklemeyeceğiz. Ben inanıyorum ki yerel seçimlerde de vatandaşımız bu hassasiyeti gösterecektir” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.