Unutmayalım, salgın henüz bitmedi

Gebze 29.06.2020 - 15:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Unutmayalım, salgın henüz bitmedi

Mart ayından bu yana hem ülkemizde hem de dünya genelinde Kovid 19 salgını çok sayıda vaka ve vefat ile tüm dünyayı etkiledi. Bambaşka günler geçirerek kendimiz ve sevdiklerimiz için zor ve stresli günler yaşadık. Ancak tehlike henüz tam anlamıyla geçmiş değil. Dünyada bazı ülkeler ikinci dalgayla boğuşurken ülkemizde henüz böyle bir duruma rastlanmıyor. Ancak tedbiri elden bırakmak her birimize zor ve sıkıntılı günler çektirebilir. Yaz sıcaklarıyla kendilerini sokaklara atanlar, salgını unutmuşa benzerken en büyük isteğimiz rehavetin cezasını ülke olarak çekmememiz. Ancak sokaktaki tablo gidişatın pek de iyi gitmediğinin işareti adeta. GÖRENLER ALLAH KORUSUN DİYOR Çarşıda, pazarda, piknikte ya da nişanda koronavirüs’ün etkilerini atlamışa daha doğrusu unutmuşa benziyoruz. Oysa her zamankinden daha dikkatli olmalı ve yeni normalleşmede uzmanların dediği gibi tedbiri elden bırakmamalıyız. Ancak sokakta görülen tablo hiç de öyle değil. Kalabalık ve grup halinde gezenler, salgını unutmuşa benzerken bu tabloyu görenler “Allah korusun” yorumlarını yaparak ikinci dalga uyarısı yapıyorlar. Tüm yetkililer yaşananlardan dolayı endişeli. Salgının unutularak hareket edilmesinden ötürü endişeli olan uzmanlar “Onca ölümü ve vakayı unuttuk mu?” yorumunu yapıyor.

Mart ayından bu yana hem ülkemizde hem de dünya genelinde Kovid 19 salgını çok sayıda vaka ve vefat ile tüm dünyayı etkiledi. Bambaşka günler geçirerek kendimiz ve sevdiklerimiz için zor ve stresli günler yaşadık. Ancak tehlike henüz tam anlamıyla geçmiş değil. Dünyada bazı ülkeler ikinci dalgayla boğuşurken ülkemizde henüz böyle bir duruma rastlanmıyor. Ancak tedbiri elden bırakmak her birimize zor ve sıkıntılı günler çektirebilir. Yaz sıcaklarıyla kendilerini sokaklara atanlar, salgını unutmuşa benzerken en büyük isteğimiz rehavetin cezasını ülke olarak çekmememiz. Ancak sokaktaki tablo gidişatın pek de iyi gitmediğinin işareti adeta.

GÖRENLER ALLAH KORUSUN DİYOR

Çarşıda, pazarda, piknikte ya da nişanda koronavirüs’ün etkilerini atlamışa daha doğrusu unutmuşa benziyoruz. Oysa her zamankinden daha dikkatli olmalı ve yeni normalleşmede uzmanların dediği gibi tedbiri elden bırakmamalıyız. Ancak sokakta görülen tablo hiç de öyle değil. Kalabalık ve grup halinde gezenler, salgını unutmuşa benzerken bu tabloyu görenler “Allah korusun” yorumlarını yaparak ikinci dalga uyarısı yapıyorlar. Tüm yetkililer yaşananlardan dolayı endişeli. Salgının unutularak hareket edilmesinden ötürü endişeli olan uzmanlar “Onca ölümü ve vakayı unuttuk mu?” yorumunu yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.