19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Urfa’da ‘Hakem’ skandalı! 1-1

Spor 25.11.2018 - 17:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Urfa’da ‘Hakem’ skandalı! 1-1

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, Şanlıurfaspor’a konuk olduğu maçta rakibiyle 1-1 berabere kalırken, 2 puanı kaçıran taraf oldu. Zorlu deplasmanda cesur bir futbol ortaya koyan sarı yeşillilerde Bünyamin’in 34.dakikasında nefis şutu direkte patladı. Ev sahibi ekip 40.dakikada Mehmet Albayrak ile penaltı atışından faydalanamazken, maçın ikinci yarısı nefes kesti. BÜNYAMİN 2 KEZ DİREĞE TAKILDI Darıca G.B’de Bünyamin 47’de bir kez daha direği geçemezken, sarı yeşilli temsilcimiz adına beklenen gol 55.dakikada Zeki Korkmaz’dan geldi. 1-0’dan sonra Aziz Kızılgün ile 3 net fırsatı kaçırarak farkı açma fırsatını tepen Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, 90.dakikada Ömer Bozan’ın golüne engel olamadı ve skora denge geldi. HAKEM PENALTIYI İPTAL ETTİ Maç 1-1 berabere bitecek derken 90+3’te yaşanan hakem skandalı maçın önüne geçti. Aziz Kızılgün’e yapılan hareket sonrasında beyaz noktayı gösteren karşılaşmanın hakemi Alim Kandemir, Emre Özkan’ı kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Hakem Kandemir, aynı dakika içinde bu kararından vazgeçerek pozisyonun ceza sahası dışında olduğu söyleyerek penaltıyı iptal etti. Bu skandal karar sonrasında saha karıştı. MAÇTAN SONRA ARBEDE İki takım futbolcuları arasında yaşanan tartışma sonrasında Darıca G.B’den Zeki Korkmaz, Şanlıurfa’dan ise Feridun Kıroğlu ikinci sarı kartlarını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldılar. Mücadelenin bitiş düdüğü ile birlikte iki takım futbolcuları arasındaki tansiyon artarken, tartışma soyunma odası koridorlarına taşındı. Tünelde iki takım oyuncuları arasında arbede yaşanırken, güvenlik güçleri olayları güçlükle yatıştırdı.

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, Şanlıurfaspor’a konuk olduğu maçta rakibiyle 1-1 berabere kalırken, 2 puanı kaçıran taraf oldu. Zorlu deplasmanda cesur bir futbol ortaya koyan sarı yeşillilerde Bünyamin’in 34.dakikasında nefis şutu direkte patladı. Ev sahibi ekip 40.dakikada Mehmet Albayrak ile penaltı atışından faydalanamazken, maçın ikinci yarısı nefes kesti.

BÜNYAMİN 2 KEZ DİREĞE TAKILDI

Darıca G.B’de Bünyamin 47’de bir kez daha direği geçemezken, sarı yeşilli temsilcimiz adına beklenen gol 55.dakikada Zeki Korkmaz’dan geldi. 1-0’dan sonra Aziz Kızılgün ile 3 net fırsatı kaçırarak farkı açma fırsatını tepen Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, 90.dakikada Ömer Bozan’ın golüne engel olamadı ve skora denge geldi.

HAKEM PENALTIYI İPTAL ETTİ

Maç 1-1 berabere bitecek derken 90+3’te yaşanan hakem skandalı maçın önüne geçti. Aziz Kızılgün’e yapılan hareket sonrasında beyaz noktayı gösteren karşılaşmanın hakemi Alim Kandemir, Emre Özkan’ı kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Hakem Kandemir, aynı dakika içinde bu kararından vazgeçerek pozisyonun ceza sahası dışında olduğu söyleyerek penaltıyı iptal etti. Bu skandal karar sonrasında saha karıştı.

MAÇTAN SONRA ARBEDE

İki takım futbolcuları arasında yaşanan tartışma sonrasında Darıca G.B’den Zeki Korkmaz, Şanlıurfa’dan ise Feridun Kıroğlu ikinci sarı kartlarını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldılar. Mücadelenin bitiş düdüğü ile birlikte iki takım futbolcuları arasındaki tansiyon artarken, tartışma soyunma odası koridorlarına taşındı. Tünelde iki takım oyuncuları arasında arbede yaşanırken, güvenlik güçleri olayları güçlükle yatıştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.