'Üstyapı' Büyükgöz’ün takibinde!

Gebze 25.10.2019 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

'Üstyapı' Büyükgöz’ün takibinde!

Gebze’de fen işleri ve üst yapı çalışmaları Başkan Büyükgöz’ün takibinde. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız veren fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, asfalt işlerini sürdürüyor. Gebze’de fen işleri ve üst yapı çalışmaları Başkan Büyükgöz’ün takibinde. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız veren fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, asfalt işlerini sürdürüyor. Belediyenin asli hizmetleri olan temel belediyecilik işlerinde aksamaların yaşanmadan devam etmesi yönünde talimatlarını ilgili birimlere ileten Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yapılan çalışmaları da sahada denetliyor.   ESNAFTAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ Fen işleri ekipleri tarafından Küçüksanayi Sitesi’nde geniş çaplı asfaltlama çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e, sanayi esnafı da teşekkür etti. Belediye başkan yardımcısı Yusuf Burkut ve ilgili müdürlerin de eşlik ettiği Başkan Büyükgöz, “Belediyecilik hayatın her aşamasını kapsıyor. Bunların başında da temel belediyecilik hizmetleri geliyor. Esnafımızın bizlerden talepleri vardı. Asfalt çalışması ve zemin ıslahıyla son derece nezih ve temiz bir ortamda çalışma imkanı olacak. Gebze Belediyesi olarak kentimizin her noktasında imkanlar doğrultusunda ve aciliyet önceliğine göre çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Gebze’de fen işleri ve üst yapı çalışmaları Başkan Büyükgöz’ün takibinde. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız veren fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, asfalt işlerini sürdürüyor.

Gebze’de fen işleri ve üst yapı çalışmaları Başkan Büyükgöz’ün takibinde. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız veren fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, asfalt işlerini sürdürüyor. Belediyenin asli hizmetleri olan temel belediyecilik işlerinde aksamaların yaşanmadan devam etmesi yönünde talimatlarını ilgili birimlere ileten Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yapılan çalışmaları da sahada denetliyor.

 

ESNAFTAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Fen işleri ekipleri tarafından Küçüksanayi Sitesi’nde geniş çaplı asfaltlama çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e, sanayi esnafı da teşekkür etti. Belediye başkan yardımcısı Yusuf Burkut ve ilgili müdürlerin de eşlik ettiği Başkan Büyükgöz, “Belediyecilik hayatın her aşamasını kapsıyor. Bunların başında da temel belediyecilik hizmetleri geliyor. Esnafımızın bizlerden talepleri vardı. Asfalt çalışması ve zemin ıslahıyla son derece nezih ve temiz bir ortamda çalışma imkanı olacak. Gebze Belediyesi olarak kentimizin her noktasında imkanlar doğrultusunda ve aciliyet önceliğine göre çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.