19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Utanacak olan sizler değilsiniz! 7-0

Spor 03.02.2019 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Utanacak olan sizler değilsiniz! 7-0

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın kaderine terk ettiği Darıca Gençlerbirliği, lider Tuzlaspor’a 7-0 yenildi. 13 kişilik esame listesiyle sahaya çıkan sarı yeşilliler güçlü rakibi karşısında tutunamadı.

Tuzlaspor'un saha zeminini bakımı nedeniyle Pendik İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz Darıca G.B, lider rakibine 7-0 mağlup oldu.  Transfer tahtasını açamayan ve kadrosunda yoğunluk olarak altyapıdaki gençlerle yola devam eden temsilcimiz Darıca G.B, 4. dakikada Mustafa ile net bir gol fırsatından yararlanamadı. 9. dakikada Furkan Tuzlaspor'u 1-0 öne geçirdi. 18'de Murat, 31'de Erdinç ve 44'te Ali ile ilk yarı 4-0’lık skorla Tuzlaspor'un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda ise 56. dakikada Murat, 67'de Mehmet ve 87'de Eren maçın skorunu tayin etti. 7-0   ÇINARALTI YALNIZ BIRAKMADI Vefakar taraftar grubu Çınaraltı, ligde zor günler geçiren temsilcimiz Darıca G.B'yi Pendik'te yalnız bırakmadı. 90. dakika boyunca ekibimizi destekleyen Sarı - Yeşil renklere büyük önem veren taraftarlar, ayrıca Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı da takımı yalnız bıraktığı için protesto etti. Maç sonunda takımı tribünlere çağıran taraftarlar, oyuncularımızı alkışlayarak moral verdi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın kaderine terk ettiği Darıca Gençlerbirliği, lider Tuzlaspor’a 7-0 yenildi. 13 kişilik esame listesiyle sahaya çıkan sarı yeşilliler güçlü rakibi karşısında tutunamadı.

Tuzlaspor'un saha zeminini bakımı nedeniyle Pendik İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz Darıca G.B, lider rakibine 7-0 mağlup oldu.  Transfer tahtasını açamayan ve kadrosunda yoğunluk olarak altyapıdaki gençlerle yola devam eden temsilcimiz Darıca G.B, 4. dakikada Mustafa ile net bir gol fırsatından yararlanamadı. 9. dakikada Furkan Tuzlaspor'u 1-0 öne geçirdi. 18'de Murat, 31'de Erdinç ve 44'te Ali ile ilk yarı 4-0’lık skorla Tuzlaspor'un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda ise 56. dakikada Murat, 67'de Mehmet ve 87'de Eren maçın skorunu tayin etti. 7-0  

ÇINARALTI YALNIZ BIRAKMADI

Vefakar taraftar grubu Çınaraltı, ligde zor günler geçiren temsilcimiz Darıca G.B'yi Pendik'te yalnız bırakmadı. 90. dakika boyunca ekibimizi destekleyen Sarı - Yeşil renklere büyük önem veren taraftarlar, ayrıca Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı da takımı yalnız bıraktığı için protesto etti. Maç sonunda takımı tribünlere çağıran taraftarlar, oyuncularımızı alkışlayarak moral verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.