Uyanır uyanmaz eşini sordu

Kocaeli 28.01.2016 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Uyanır uyanmaz eşini sordu

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet, gözlerini açar açmaz eşini sordu. Tedavisi devam eden Murat Hürriyet, bir hafta daha yoğun bakımda kalacak

Geçtiğimiz pazar günü, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet, kayınbiraderi Emrah Kaplan tarafından 8 ayrı yerinden bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Olayın ardından yakalanan Emrah Kaplan, nöbetçi mahkeme tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Bunun üzerine Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı karara itiraz etti.  TUTUKLAMA KARARI  1. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimi, itiraz üzerine Fatma Kaplan Hürriyet’in erkek kardeşi Emrah Kaplan hakkında tutuklama kararı verdi. Dün tekrar gözaltına alınan Emrah Kaplan, yapılan işlemlerin ardından Kandıra F Tipi Cezaevine gönderildi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Emrah Kaplan’ın tutukluluğu süresince tedaviye gönderilip, gönderilmeyeceği ise netlik kazanmadı.  BİR HAFTA DAHA Öte yandan Murat Hürriyet’in tedavisi VM Medical Park Hastanesi’nde devam ediyor. Önceki gün uyandırılan ve yakınlarıyla görüşmeye başlayan Murat Hürriyet’in yoğun bakımda ne kadar kalacağıyla ilgili dün doktorlar ve Fatma Kaplan Hürriyet bir toplantı yaptı. Doktorlar en az dört gün veya bir hafta daha Murat Hürriyet’in yoğun bakımda kontrol altında tutulması gerektiğini söyledi. ESPRİLER YAPIYOR Hastaneden hiç ayrılmayan ve gelen ziyaretçileri karşılayan Fatma Kaplan Hürriyet, dün eşiyle uzun süre sohbet etti. Eşinin sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Milletvekili Hürriyet, Murat Hürriyet’in bilincinin tamamen yerinde olduğunu hatta espriler yapmaya başladığını söyledi. Murat Hürriyet’in sağlık durumunun gün geçtikçe iyiye gitmesi ve dirençli olması sevenlerini mutlu ediyor. Öte yandan önümüzdeki hafta Fatma Kaplan Hürriyet ve doktorlar konuyla ortak bir basın toplantısı gerçekleştirecek.
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet, gözlerini açar açmaz eşini sordu. Tedavisi devam eden Murat Hürriyet, bir hafta daha yoğun bakımda kalacak

Geçtiğimiz pazar günü, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet, kayınbiraderi Emrah Kaplan tarafından 8 ayrı yerinden bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Olayın ardından yakalanan Emrah Kaplan, nöbetçi mahkeme tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Bunun üzerine Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı karara itiraz etti. 

TUTUKLAMA KARARI 
1. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimi, itiraz üzerine Fatma Kaplan Hürriyet’in erkek kardeşi Emrah Kaplan hakkında tutuklama kararı verdi. Dün tekrar gözaltına alınan Emrah Kaplan, yapılan işlemlerin ardından Kandıra F Tipi Cezaevine gönderildi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Emrah Kaplan’ın tutukluluğu süresince tedaviye gönderilip, gönderilmeyeceği ise netlik kazanmadı. 

BİR HAFTA DAHA
Öte yandan Murat Hürriyet’in tedavisi VM Medical Park Hastanesi’nde devam ediyor. Önceki gün uyandırılan ve yakınlarıyla görüşmeye başlayan Murat Hürriyet’in yoğun bakımda ne kadar kalacağıyla ilgili dün doktorlar ve Fatma Kaplan Hürriyet bir toplantı yaptı. Doktorlar en az dört gün veya bir hafta daha Murat Hürriyet’in yoğun bakımda kontrol altında tutulması gerektiğini söyledi.

ESPRİLER YAPIYOR
Hastaneden hiç ayrılmayan ve gelen ziyaretçileri karşılayan Fatma Kaplan Hürriyet, dün eşiyle uzun süre sohbet etti. Eşinin sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Milletvekili Hürriyet, Murat Hürriyet’in bilincinin tamamen yerinde olduğunu hatta espriler yapmaya başladığını söyledi. Murat Hürriyet’in sağlık durumunun gün geçtikçe iyiye gitmesi ve dirençli olması sevenlerini mutlu ediyor. Öte yandan önümüzdeki hafta Fatma Kaplan Hürriyet ve doktorlar konuyla ortak bir basın toplantısı gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.