Uysal ile Gebze Metrosunu Konuştu

Gebze 17.11.2017 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Uysal ile Gebze Metrosunu Konuştu

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan  Uysal görüşmesinde iki kent arasındaki ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram'ında hazır bulunduğu birliktelikte, teknik konuların detaylı bir şekilde ele alınması da kararlaştırıldı.  Darıca,  Gebze ve OSB'ler arasında 2018 yılında temeli atılacak Metro projesinin çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan  İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte iki kentin Metro hatlarını birleştirerek kesintisiz bir ulaşım sağlamayı hedefliyor. İstanbul Metrosunun yapılacak  Kocaeli Metrosu ile bütünleştirilmesi noktasında bu hedefin planlara işlenmesi için çalışma başlatılmasına karar verilen görüşmelerde,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  İbrahim Karaosmanoğlu,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Mevlüt Uysal'ı yeni görevini tebrik ederek, başarılar diledi.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  Kocaeli sınırının bitişiğinde yapacağı Hal tesisinin  Gebze Hali ile entegre edilmesi de birliktelikte ele alınan diğer konular arasındaydı. Marmaray Hattı'nın  Gebze ile birleşmesi ile oluşacak diğer bir güzergah ile Kocaeli-İstanbul arası Metro sistemlerinin entegrasyonuyla kesintisiz ulaşımın hedeflediği görüşmelerde,  Marmara Denizi'nin de temizliği de ele alındı. Projelendirilen ve 2018 yılında temellerinin atılacağı  Darıca,  Gebze ve OSB'ler Metrosu'nun  İstanbul'la bütünleştirerek ulaşımda dev bir hamlenin yanı sıra  Marmara denizinin tamamının korunması ve temiz tutulması içinde çalışma yapılması kararlaştırıldı. İlk olarak  İzmit Körfezi'nde yapılan deniz uçağı ile havadan kontrollerin  Marmara Denizi'nin tamamında gerçekleştirilerek denetimlere ağırlık verilmesi kararlaştırıldı. Görüşmeler yapılan diğer fikir alışverişinin ardından sona erdi
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan  Uysal görüşmesinde iki kent arasındaki ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram'ında hazır bulunduğu birliktelikte, teknik konuların detaylı bir şekilde ele alınması da kararlaştırıldı.  Darıca,  Gebze ve OSB'ler arasında 2018 yılında temeli atılacak Metro projesinin çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan  İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte iki kentin Metro hatlarını birleştirerek kesintisiz bir ulaşım sağlamayı hedefliyor.

İstanbul Metrosunun yapılacak  Kocaeli Metrosu ile bütünleştirilmesi noktasında bu hedefin planlara işlenmesi için çalışma başlatılmasına karar verilen görüşmelerde,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  İbrahim Karaosmanoğlu,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Mevlüt Uysal'ı yeni görevini tebrik ederek, başarılar diledi.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  Kocaeli sınırının bitişiğinde yapacağı Hal tesisinin  Gebze Hali ile entegre edilmesi de birliktelikte ele alınan diğer konular arasındaydı.

Marmaray Hattı'nın  Gebze ile birleşmesi ile oluşacak diğer bir güzergah ile Kocaeli-İstanbul arası Metro sistemlerinin entegrasyonuyla kesintisiz ulaşımın hedeflediği görüşmelerde,  Marmara Denizi'nin de temizliği de ele alındı. Projelendirilen ve 2018 yılında temellerinin atılacağı  Darıca,  Gebze ve OSB'ler Metrosu'nun  İstanbul'la bütünleştirerek ulaşımda dev bir hamlenin yanı sıra  Marmara denizinin tamamının korunması ve temiz tutulması içinde çalışma yapılması kararlaştırıldı. İlk olarak  İzmit Körfezi'nde yapılan deniz uçağı ile havadan kontrollerin  Marmara Denizi'nin tamamında gerçekleştirilerek denetimlere ağırlık verilmesi kararlaştırıldı. Görüşmeler yapılan diğer fikir alışverişinin ardından sona erdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.