19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

UYUŞTURUCU ALAN GENÇ BİNAYI YAKIYORDU

Gebze 09.02.2016 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

UYUŞTURUCU ALAN GENÇ BİNAYI YAKIYORDU

Gebze Hacı Halil Mahallesi'nde metruk bir binada uyuşturucu alan bağımlı genç ısınmak için yaktığı ateşle az daha evi yakıyordu.

Gebze'de uyuşturucu madde alan ve ardından ısınmak için ateş yakan bir kişi evi yakıyordu. Edinilen bilgi ve iddilara göre; olay bugün öğlen saatlerinde Hacı Halil Mahallesi 1229 Sokak üzerinde bulunan mehruk bir binada meydana geldi. Daha önce kapkaç suçundan cezaevine giren ve bir hafta önce çıkan F.A isimli şahıs sokak üzerindeki eve geldi. İddialara göre; burada uyuşturucu madde alan ve ardından ısınmak için ateş yakan şahısın yaktığı ateş biranda yerde bulunan eşyaları tutuşturdu. Ardından evden dumanlar çıktığını gören çevredeki vatandaşlar hemen  itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederek hemen kontrol altına aldı. Öte yandan  F.A ise olayda yara almazken, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Gebze Hacı Halil Mahallesi'nde metruk bir binada uyuşturucu alan bağımlı genç ısınmak için yaktığı ateşle az daha evi yakıyordu.

Gebze'de uyuşturucu madde alan ve ardından ısınmak için ateş yakan bir kişi evi yakıyordu.
Edinilen bilgi ve iddilara göre; olay bugün öğlen saatlerinde Hacı Halil Mahallesi 1229 Sokak üzerinde bulunan mehruk bir binada meydana geldi. Daha önce kapkaç suçundan cezaevine giren ve bir hafta önce çıkan F.A isimli şahıs sokak üzerindeki eve geldi. İddialara göre; burada uyuşturucu madde alan ve ardından ısınmak için ateş yakan şahısın yaktığı ateş biranda yerde bulunan eşyaları tutuşturdu. Ardından evden dumanlar çıktığını gören çevredeki vatandaşlar hemen  itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederek hemen kontrol altına aldı. Öte yandan  F.A ise olayda yara almazken, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.