Uyuşturucu operasyonunda 5 tutuklama

Kocaeli 20.03.2015 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Uyuşturucu operasyonunda 5 tutuklama

İzmit’te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 5’i sevk edildikleri mahkemece tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından İzmit'te düzenlenen 3 operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen ve aralarında bir asker kaçağı ve cezaevi firarisinin de bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.   TUTUKLANDILAR Mehmet Ali Paşa ve Orduevi mevkiinde düzenlenen operasyonda Operasyonlara çok miktarda bonzai ve esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız silah ve bu silaha ait 3 adet fişek ele geçirildi. Şahıslardan 12’si polisteki ifade işlemlerinin ardından serbest kalırken, 9 kişi ise güvenlik önlemleri altında Kocaeli Adliyesi’ne getirildi. Şahıslardan H.C., F.T., S.Ö., ve S.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.C., İ.K.,G.S. ve S.E. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
İzmit’te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 5’i sevk edildikleri mahkemece tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından İzmit'te düzenlenen 3 operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen ve aralarında bir asker kaçağı ve cezaevi firarisinin de bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.

 

TUTUKLANDILAR

Mehmet Ali Paşa ve Orduevi mevkiinde düzenlenen operasyonda Operasyonlara çok miktarda bonzai ve esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız silah ve bu silaha ait 3 adet fişek ele geçirildi. Şahıslardan 12’si polisteki ifade işlemlerinin ardından serbest kalırken, 9 kişi ise güvenlik önlemleri altında Kocaeli Adliyesi’ne getirildi. Şahıslardan H.C., F.T., S.Ö., ve S.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.C., İ.K.,G.S. ve S.E. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.