Üzgün Muhtarlara Bahçeli Şoku!

Darıca 18.04.2018 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Üzgün Muhtarlara Bahçeli Şoku!

Muhtarlar İspanya'ya gitmeyi planlıyordu, MHP Genel Başkanı Bahçeli erken seçim tarihi verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında erken seçim çağrısı yaparak, "26 Ağustos 2018 Pazar günü, yani Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruzumuzun yıl dönümlerinde Türk milleti yeni bir zafer ruhuyla sandığa gidip hem cumhurbaşkanın hem de milletvekili genel seçiminde Türk ve Türkiye düşmanlarına gereken dersi vermesi en makul, en akılcı, en demokratik yoldur" dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise yaptığı açıklamada "Erken seçim çağrısı daha önceden AK Parti ile görüşülmüş konu değil. Bu bir danışıklı dövüş değil" dedi. MUHTARLARIN İSPANYA PLANLARI SUYA MI DÜŞECEK? İçişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Muhtarların farklı kültürleri görebilmesi için yurt dışı gezileri organize edilmeli' talimatı üzerine 50 kişilik kafileler halinde İspanya’ya götürülen muhtarların ardından bölgemiz muhtarları da bu gezi için sıra bekliyordu. Türkiye’nin tüm illerinde görev yapan muhtarların götürülmesi planlanan İspanya’da özellikle Endülüsün gezilmesi öncelikli tutuluyor. İlk 50 kişilik kafilenin geçtiğimiz günlerde İspanya’ya yola çıkmasının ardından bölgemiz muhtarlarıda kendilerine bildirilecek seyahat tarihini bekliyorlardı. Dün Bağlarbaşı Mahallesi’nin 14 yıllık muhtarı Mehmet Yaşar Kuşak’ın vefat etmesi ile büyük bir üzüntü içinde olan muhtarlar bugün de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim için tarih vermesinin ardından gündemlerinden ispanya gezisini düşürerek yerl seçime odaklandılar. 
Muhtarlar İspanya'ya gitmeyi planlıyordu, MHP Genel Başkanı Bahçeli erken seçim tarihi verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında erken seçim çağrısı yaparak, "26 Ağustos 2018 Pazar günü, yani Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruzumuzun yıl dönümlerinde Türk milleti yeni bir zafer ruhuyla sandığa gidip hem cumhurbaşkanın hem de milletvekili genel seçiminde Türk ve Türkiye düşmanlarına gereken dersi vermesi en makul, en akılcı, en demokratik yoldur" dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise yaptığı açıklamada "Erken seçim çağrısı daha önceden AK Parti ile görüşülmüş konu değil. Bu bir danışıklı dövüş değil" dedi.

MUHTARLARIN İSPANYA PLANLARI SUYA MI DÜŞECEK?

İçişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Muhtarların farklı kültürleri görebilmesi için yurt dışı gezileri organize edilmeli' talimatı üzerine 50 kişilik kafileler halinde İspanya’ya götürülen muhtarların ardından bölgemiz muhtarları da bu gezi için sıra bekliyordu. Türkiye’nin tüm illerinde görev yapan muhtarların götürülmesi planlanan İspanya’da özellikle Endülüsün gezilmesi öncelikli tutuluyor. İlk 50 kişilik kafilenin geçtiğimiz günlerde İspanya’ya yola çıkmasının ardından bölgemiz muhtarlarıda kendilerine bildirilecek seyahat tarihini bekliyorlardı. Dün Bağlarbaşı Mahallesi’nin 14 yıllık muhtarı Mehmet Yaşar Kuşak’ın vefat etmesi ile büyük bir üzüntü içinde olan muhtarlar bugün de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim için tarih vermesinin ardından gündemlerinden ispanya gezisini düşürerek yerl seçime odaklandılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.