Uzunkaya; “Gebze başrolde!”

Gebze 27.09.2018 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Uzunkaya; “Gebze başrolde!”

Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya katıldığı Gebze Ticaret Odası Eylül Ayı meclis toplantısında, “Kocaeli sanayinin kalbi olabilir ama Kocaeli’nde Gebze bizim için başrolde.” dedi.

Gebze Ticaret Odası Eylül Ayı meclis toplantısında ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunan Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, meclis üyelerinin de sorularını yanıtladı. Uzunkaya kürsüde yaptığı konuşmasında, “Ekonomide kendi ülkesine kendi milletine hizmet edeceğine yerli Trump’lara hizmet edenler çoğaldı. Bu kentin çok büyük bir kısmı kullanılamaz durumda. 2 yanı deniz olan bu kent, çok küçük bir alanda harikalar yaratan tacirlerle dolu. Kocaeli sanayinin kalbi olabilir ama Kocaeli’nde Gebze bizim için başrolde. TACİRİMİZİN YANINDAYIZ Bu ülkede kriz olmadığı halde kriz olduğunu iddia edenlere karşı yabancı müteşebbislerimiz var. Bugün ekonomide olan sıkıntıları saklamanın bir anlamı yok. Burada hepimize düşen görevler var. Polisimiz askerimiz kadar sanayicimiz de kıymetli. Ekonomimiz için onlar da birer asker. Yaklaşık 20 gün içerisinde 13828 ürünün 1061’inde haksız kazanç tespit edildi. Biz zamların haklı oranda yapılmasını istiyoruz. Biz her zaman tacirimizin yanındayız.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya katıldığı Gebze Ticaret Odası Eylül Ayı meclis toplantısında, “Kocaeli sanayinin kalbi olabilir ama Kocaeli’nde Gebze bizim için başrolde.” dedi.

Gebze Ticaret Odası Eylül Ayı meclis toplantısında ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunan Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, meclis üyelerinin de sorularını yanıtladı. Uzunkaya kürsüde yaptığı konuşmasında, “Ekonomide kendi ülkesine kendi milletine hizmet edeceğine yerli Trump’lara hizmet edenler çoğaldı. Bu kentin çok büyük bir kısmı kullanılamaz durumda. 2 yanı deniz olan bu kent, çok küçük bir alanda harikalar yaratan tacirlerle dolu. Kocaeli sanayinin kalbi olabilir ama Kocaeli’nde Gebze bizim için başrolde.

TACİRİMİZİN YANINDAYIZ

Bu ülkede kriz olmadığı halde kriz olduğunu iddia edenlere karşı yabancı müteşebbislerimiz var. Bugün ekonomide olan sıkıntıları saklamanın bir anlamı yok. Burada hepimize düşen görevler var. Polisimiz askerimiz kadar sanayicimiz de kıymetli. Ekonomimiz için onlar da birer asker. Yaklaşık 20 gün içerisinde 13828 ürünün 1061’inde haksız kazanç tespit edildi. Biz zamların haklı oranda yapılmasını istiyoruz. Biz her zaman tacirimizin yanındayız.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.