GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Vaka sayısı 995 oldu

Sağlık 03.08.2020 - 20:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vaka sayısı 995 oldu

SON RAKAMLAR AÇIKLANDI

Sağlık Bakanlığı’nın günlük olarak paylaştığı koronavirüs tablosuna göre son 24 saatte tam 995 kişiye koronavirüs teşhisi konuldu. İyileşen sayısı 1.003 olarak duyrulurken; son 24 saatte 19 kişi de hayatını kaybetti. Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, endişesini şöyle ifade etti: “Bayram kutlamalarında, tatil yerlerinde, salgın faktörü ne yazık ki yeterince dikkate alınmadı. Daha önce, bazı illerle sınırlı olan vaka artışlarının önümüzdeki günlerde ülke geneline yayılmasından ENDİŞE duyuyoruz. TEDBİRDE GÜÇ BİRLİĞİNE ihtiyacımız var.”
SON RAKAMLAR AÇIKLANDI

Sağlık Bakanlığı’nın günlük olarak paylaştığı koronavirüs tablosuna göre son 24 saatte tam 995 kişiye koronavirüs teşhisi konuldu.

İyileşen sayısı 1.003 olarak duyrulurken; son 24 saatte 19 kişi de hayatını kaybetti.

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, endişesini şöyle ifade etti:

“Bayram kutlamalarında, tatil yerlerinde, salgın faktörü ne yazık ki yeterince dikkate alınmadı. Daha önce, bazı illerle sınırlı olan vaka artışlarının önümüzdeki günlerde ülke geneline yayılmasından ENDİŞE duyuyoruz. TEDBİRDE GÜÇ BİRLİĞİNE ihtiyacımız var.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.