Vali Aksoy’a formalı ziyaret

Spor 06.07.2017 - 15:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vali Aksoy’a formalı ziyaret

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca G.B. Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Kocaeli’ye atanan Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ederken, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk Vali Aksoy’a isminin yazılı olduğu 41 numaralı Darıca G.B forması hediye etti.

Kocaeli’ye atanan Vali Hüseyin Aksoy’a ziyaretçi akını sürüyor. Darıca G.B. Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ile birlikte Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Aksoy, Darıca hakkında Kaymakam Karaman ve Belediye Başkanı Karabacak’tan bilgi alırken, ziyaret sonunda Başkan Öztürk, Vali Aksoy’a isminin yazılı olduğu 41 numaralı Darıca Gençlerbirliği forması hediye etti.  ÖZTÜRK: VALİMİZ SPORA İLGİLİ BİRİSİ Vali Aksoy’un spora ve futbola olan ilgisinin büyük olduğunu belirten Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, ‘’Sayın Valimizi ziyaret ederek, Darıca G.B camiasının hedeflerini anlattık. Kendisi spora gayet ilgili birisi. Valimizin de destekleriyle yeni sezonda şampiyon olmayı hedefliyoruz” dedi.  1-0’LIK GALİBİYETE TANIKLIK ETMİŞ   Bu arada Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Diyarbakır Valisi’yken geçen sezon Darıca Gençlerbirliği’nin Diyarbekirspor ile Diyarbakır’da oynadığı ve 1-0 galip geldiği Play-Off maçını izlediğini ziyarette aktardı. Vali Aksoy, “Darıca Gençlerbirliği’ni 2.Lig’de görmek isteriz” derken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca G.B. Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Kocaeli’ye atanan Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret ederken, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk Vali Aksoy’a isminin yazılı olduğu 41 numaralı Darıca G.B forması hediye etti.

Kocaeli’ye atanan Vali Hüseyin Aksoy’a ziyaretçi akını sürüyor. Darıca G.B. Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ile birlikte Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Aksoy, Darıca hakkında Kaymakam Karaman ve Belediye Başkanı Karabacak’tan bilgi alırken, ziyaret sonunda Başkan Öztürk, Vali Aksoy’a isminin yazılı olduğu 41 numaralı Darıca Gençlerbirliği forması hediye etti. 

ÖZTÜRK: VALİMİZ SPORA İLGİLİ BİRİSİ

Vali Aksoy’un spora ve futbola olan ilgisinin büyük olduğunu belirten Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, ‘’Sayın Valimizi ziyaret ederek, Darıca G.B camiasının hedeflerini anlattık. Kendisi spora gayet ilgili birisi. Valimizin de destekleriyle yeni sezonda şampiyon olmayı hedefliyoruz” dedi. 

1-0’LIK GALİBİYETE TANIKLIK ETMİŞ  

Bu arada Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Diyarbakır Valisi’yken geçen sezon Darıca Gençlerbirliği’nin Diyarbekirspor ile Diyarbakır’da oynadığı ve 1-0 galip geldiği Play-Off maçını izlediğini ziyarette aktardı. Vali Aksoy, “Darıca Gençlerbirliği’ni 2.Lig’de görmek isteriz” derken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.