19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

VALİ AKSOY BRİFİNG ALDI!

Kocaeli 15.07.2017 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

VALİ AKSOY BRİFİNG ALDI!

Vali Hüseyin Aksoy, ikinci brifingi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden aldı.

Vali Hüseyin Aksoy, ikinci brifingi,  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden aldı. Vali Hüseyin Aksoy’u, Vali Yardımcısı Osman Sarı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, Müdür Yardımcıları,  şube müdürleri ile çalışanlar kapıda karşıladı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, Vali Aksoy’a kurumun çalışmalar hakkında brifing sunumunda bulundu. Sunumun ardından çevre yönetimine ilişkin iş ve işlemleri düzenleyici, denetleyici, katılımcı ve çözüm odaklı bir anlayışla bütün paydaşların koordineli bir şekilde çalışması gerektiğini vurgulayan Vali Hüseyin Aksoy,  Çevre ve Şehircilik İl Müdürü ile çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. 
Vali Hüseyin Aksoy, ikinci brifingi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden aldı.

Vali Hüseyin Aksoy, ikinci brifingi,  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden aldı. Vali Hüseyin Aksoy’u, Vali Yardımcısı Osman Sarı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, Müdür Yardımcıları,  şube müdürleri ile çalışanlar kapıda karşıladı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, Vali Aksoy’a kurumun çalışmalar hakkında brifing sunumunda bulundu. Sunumun ardından çevre yönetimine ilişkin iş ve işlemleri düzenleyici, denetleyici, katılımcı ve çözüm odaklı bir anlayışla bütün paydaşların koordineli bir şekilde çalışması gerektiğini vurgulayan Vali Hüseyin Aksoy,  Çevre ve Şehircilik İl Müdürü ile çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.