Vali Aksoy’dan Dilovası turu!

Dilovası 26.09.2019 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Aksoy’dan Dilovası turu!

Vali Hüseyin Aksoy, Dilovası’nda yapılan muhtarlar toplantısının ardından Dilovası’nda bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i ziyaret eden Vali Aksoy ardından Kore Gazisi Musa Karabulak’ı ve Şehit Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ın ailesini ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Dilovası’nda yapılan muhtarlar toplantısının ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Vali Aksoy’a, ilçelerinde yapılan çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi sunumda bulunarak, ziyaretlerinden duyduğunu memnuniyeti belirtti. KORE GAZİSİNE GİTTİ Başkan Şayir’i ziyaretinin ardından Kore Gazisi Musa Karabulak’ı ziyaret eden Vali Aksoy’a Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İl Müftüsü Sinan Cihan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Bekir Yümnü, Dilovası İlçe Emniyet Müdür Vekili Mesut Uğur ve Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış eşlik etti. Kore Gazisi Musa Karabulak ile bir süre sohbet eden Vali Aksoy, Vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla andıklarını belirterek, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirtti.  Kore Gazisi Musa Karabulak, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.     ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADI Vali Aksoy, Kore Gazisi Karakulak’ın ardından Şırnak Uludere İlçesinde vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren Şehit Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ın ailesini ziyaret etti. Vali Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış’ın şehitlerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından Şehit Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ın ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.  
Vali Hüseyin Aksoy, Dilovası’nda yapılan muhtarlar toplantısının ardından Dilovası’nda bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i ziyaret eden Vali Aksoy ardından Kore Gazisi Musa Karabulak’ı ve Şehit Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ın ailesini ziyaret etti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Dilovası’nda yapılan muhtarlar toplantısının ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Vali Aksoy’a, ilçelerinde yapılan çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi sunumda bulunarak, ziyaretlerinden duyduğunu memnuniyeti belirtti.

KORE GAZİSİNE GİTTİ

Başkan Şayir’i ziyaretinin ardından Kore Gazisi Musa Karabulak’ı ziyaret eden Vali Aksoy’a Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İl Müftüsü Sinan Cihan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Bekir Yümnü, Dilovası İlçe Emniyet Müdür Vekili Mesut Uğur ve Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış eşlik etti. Kore Gazisi Musa Karabulak ile bir süre sohbet eden Vali Aksoy, Vatanımız uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla andıklarını belirterek, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirtti.  Kore Gazisi Musa Karabulak, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.

 

 

ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADI

Vali Aksoy, Kore Gazisi Karakulak’ın ardından Şırnak Uludere İlçesinde vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren Şehit Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ın ailesini ziyaret etti. Vali Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış’ın şehitlerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından Şehit Piyade Çavuş Nihat Karadaş’ın ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.