VALİ AKSOY'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kocaeli 21.08.2018 - 00:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

VALİ AKSOY'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Kurban Bayramı nedeni ile yazılı bir mesaj yayınladı. Vali Aksoy mesajında; Saygıdeğer Kocaeliler;  Manevi değerlerin ve duyguların paylaşıldığı bu özel günde siz değerli Kocaelilerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyor,  mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum.  Dini bayramlar; inanan insanların ulvi ve samimi duygularının ön plana çıktığı, kimsesizlerin ve ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, akraba, dost ve komşuların ziyaret edildiği mübarek günlerdir. Sevgi, kardeşlik, yardımlaşma gibi insani değerlerimizin en üst noktaya çıktığı bu mübarek günleri anlamlı kılmak için, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, ortak değerler etrafında kenetlenmeli, hoşgörü, merhamet ve dayanışma duyguları içerisinde sosyal ilişkilerin kuvvetlenmesine özen göstermeliyiz.  Toplumları birleştiren, gerçek manada huzur, barış ve güven ortamını sağlayan unsur, milli birlik anlayışı içerisinde yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamaktır. Güçlü olmanın en önemli şartı milletçe ortak hedefler doğrultusunda birleşebilmektir. İnanıyorum ki, milletçe birlik ve beraberlik içinde idrak ettiğimiz bu özel günler milletimizin yüreğine ferahlık ve huzur verecek, toplumsal dayanışmamızı derinleştirecek ve kardeşlik ruhumuzu güçlendirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; en büyük zenginliğimiz olan birlik ve beraberliğimizin bozulmaması dileğiyle, değerli Kocaelili hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyor, bayram coşkusunun ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Kurban Bayramı nedeni ile yazılı bir mesaj yayınladı. Vali Aksoy mesajında;

Saygıdeğer Kocaeliler; 
Manevi değerlerin ve duyguların paylaşıldığı bu özel günde siz değerli Kocaelilerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyor,  mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. 
Dini bayramlar; inanan insanların ulvi ve samimi duygularının ön plana çıktığı, kimsesizlerin ve ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, akraba, dost ve komşuların ziyaret edildiği mübarek günlerdir. Sevgi, kardeşlik, yardımlaşma gibi insani değerlerimizin en üst noktaya çıktığı bu mübarek günleri anlamlı kılmak için, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, ortak değerler etrafında kenetlenmeli, hoşgörü, merhamet ve dayanışma duyguları içerisinde sosyal ilişkilerin kuvvetlenmesine özen göstermeliyiz. 
Toplumları birleştiren, gerçek manada huzur, barış ve güven ortamını sağlayan unsur, milli birlik anlayışı içerisinde yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamaktır. Güçlü olmanın en önemli şartı milletçe ortak hedefler doğrultusunda birleşebilmektir.
İnanıyorum ki, milletçe birlik ve beraberlik içinde idrak ettiğimiz bu özel günler milletimizin yüreğine ferahlık ve huzur verecek, toplumsal dayanışmamızı derinleştirecek ve kardeşlik ruhumuzu güçlendirecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle; en büyük zenginliğimiz olan birlik ve beraberliğimizin bozulmaması dileğiyle, değerli Kocaelili hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyor, bayram coşkusunun ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.