Vali Aksoy, ‘Denetim şart!’

Kocaeli 25.09.2019 - 14:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Aksoy, ‘Denetim şart!’

İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısında konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Afetle mücadele birimlerini bakanlığın yanında bizim de denetlememiz gerekiyor” dedi

İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu 2019 yılı 2. toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra; Vali Yardımcıları Dursun Balaban, Osman Günaydın, Nihat Kaynar, Ali Ada, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, daire müdürleri, Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Cengiz İpek, SEDAŞ İl Sorumlusu Çınar Aslan, AFAD Şube Müdürleri ile İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu’nun üyeleri katıldı. TOPLUMSAL DUYARLILIK İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul’un yaptığı sunumun ardından Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada, “Çalışmalarımızı afet öncesinde yaparak, hazırlıklı olmamız büyük önem taşıyor. Bu anlamda hizmet gruplarının kendi içerisinde toplantılar yapmasında büyük yarar var. Belki bakanlığımızın habersiz denetiminin dışında bizimde il olarak bu gruplarımızı denetlememiz, eksikliklerimiz varsa bunları görmek ve bunlara çözüm üretmek bakımından önemli. Burada belirli varsayımlar üzerinden hareket ederek, planlamalar yapılmıştır. Her türlü konuda koordineli ve etkin çalışmalar yapmamız gerekiyor. Toplumsal duyarlılığı en üst noktalara çıkarmak ve hazır olmak bakımından bu toplantıları önemsiyorum” dedi.
İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısında konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Afetle mücadele birimlerini bakanlığın yanında bizim de denetlememiz gerekiyor” dedi

İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu 2019 yılı 2. toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra; Vali Yardımcıları Dursun Balaban, Osman Günaydın, Nihat Kaynar, Ali Ada, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, daire müdürleri, Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Cengiz İpek, SEDAŞ İl Sorumlusu Çınar Aslan, AFAD Şube Müdürleri ile İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu’nun üyeleri katıldı.

TOPLUMSAL DUYARLILIK

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul’un yaptığı sunumun ardından Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada, “Çalışmalarımızı afet öncesinde yaparak, hazırlıklı olmamız büyük önem taşıyor. Bu anlamda hizmet gruplarının kendi içerisinde toplantılar yapmasında büyük yarar var. Belki bakanlığımızın habersiz denetiminin dışında bizimde il olarak bu gruplarımızı denetlememiz, eksikliklerimiz varsa bunları görmek ve bunlara çözüm üretmek bakımından önemli. Burada belirli varsayımlar üzerinden hareket ederek, planlamalar yapılmıştır. Her türlü konuda koordineli ve etkin çalışmalar yapmamız gerekiyor. Toplumsal duyarlılığı en üst noktalara çıkarmak ve hazır olmak bakımından bu toplantıları önemsiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.