Vali Aksoy, Gebze’de incelemelerde bulundu

Gebze 08.06.2018 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Vali Aksoy, Gebze’de incelemelerde bulundu

KOCAELİ VALİSİ HÜSEYİN AKSOY, ANADOLU KIZ İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON BİNASI VE ANAOKULUNUN İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze’de yapımı devam eden Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Pansiyon Binası ve Anaokulu’nun inşaatında incelemelerde bulundu. Ziyarette konuşan Vali Aksoy, “İnşaatın yeni eğitim öğretim yılına yetişmesi noktasında yoğun bir gayret var, umarım eğitim öğretim yılı başlangıcında inşaat tamamlanır ve bu bölgede ihtiyaç duyulan alanlarda eksikliklerimiz giderilmiş olur.” dedi. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze’de yapımı devam eden Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Pansiyon Binası ve Anaokulunun inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. İncelemede; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler,  İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Cahit Aşkın eşlik etti. BU YURT ÖNEMLİ KATKILAR SUNACAK Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy incelemede yaptığı açıklamada; “Gebze’de yapımına devam edilen kız yurdu ve Anaokulu inşaatında incelemelerde bulunduk. Yeni eğitim öğretim yılına yetişmesi noktasında yoğun bir gayret var, umarım eğitim öğretim yılı başlangıcında inşaat tamamlanır ve bu bölgede ihtiyaç duyulan alanlarda eksikliklerimiz giderilmiş olur. Kız Anadolu İmam Hatip Lisemizin hemen yan tarafında proje okulu olan bu okulumuza ihtiyacımızı karşılamak üzere bu yurt önemli katkılar sunacak. Kız meslek lisemizin hemen yakınında yapılmakta olan anaokulumuzda özellikle burada okuyan öğrencilerimiz için de eğitimlerine de katkı sunacak bir çalışma olarak gerçekleşecektir. Hayırseverimiz Çolakoğlu’na teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum.“ dedi.
KOCAELİ VALİSİ HÜSEYİN AKSOY, ANADOLU KIZ İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON BİNASI VE ANAOKULUNUN İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze’de yapımı devam eden Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Pansiyon Binası ve Anaokulu’nun inşaatında incelemelerde bulundu. Ziyarette konuşan Vali Aksoy, “İnşaatın yeni eğitim öğretim yılına yetişmesi noktasında yoğun bir gayret var, umarım eğitim öğretim yılı başlangıcında inşaat tamamlanır ve bu bölgede ihtiyaç duyulan alanlarda eksikliklerimiz giderilmiş olur.” dedi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze’de yapımı devam eden Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Pansiyon Binası ve Anaokulunun inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. İncelemede; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler,  İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Cahit Aşkın eşlik etti.

BU YURT ÖNEMLİ KATKILAR SUNACAK

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy incelemede yaptığı açıklamada; “Gebze’de yapımına devam edilen kız yurdu ve Anaokulu inşaatında incelemelerde bulunduk. Yeni eğitim öğretim yılına yetişmesi noktasında yoğun bir gayret var, umarım eğitim öğretim yılı başlangıcında inşaat tamamlanır ve bu bölgede ihtiyaç duyulan alanlarda eksikliklerimiz giderilmiş olur. Kız Anadolu İmam Hatip Lisemizin hemen yan tarafında proje okulu olan bu okulumuza ihtiyacımızı karşılamak üzere bu yurt önemli katkılar sunacak. Kız meslek lisemizin hemen yakınında yapılmakta olan anaokulumuzda özellikle burada okuyan öğrencilerimiz için de eğitimlerine de katkı sunacak bir çalışma olarak gerçekleşecektir. Hayırseverimiz Çolakoğlu’na teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum.“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.