Vali Aksoy Gebze’yi İhmal Etmiyor

Gebze 20.02.2018 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vali Aksoy Gebze’yi İhmal Etmiyor

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, eşi Hülya Aksoy ile Gebze Eskihisar’da incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda Pazar günü eşi ile İzmir Çarşısı’nda gezen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy bu kez yine eşi ile Gebze’de vatandaşların arasında bulundu. Gebze’de köylere giderek köylü teyzeler ile sohbet edip onların sorun ve taleplerini dinleyen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ardından Eskihisar Sahili’ne gitti. Eşi ile hem Gebze’nin tarihi değerlerini gezen hem de bir takım incelemelerde bulunan Vali Aksoy, “Bugün Hülya hanımla birlikte Eskihisar sahilinde yürüdük, Eskihisar Kalesi'nde, Osman Hamdi Bey Evi ve Müzesi’nde incelemelerde bulunduk. Gebzeli vatandaşlarımız ile sohbet ettik.” dedi. Vali Aksoy’un bu davranışı Gebzelilerden tam not aldı.  HABER: KÜBRA AKABALI
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, eşi Hülya Aksoy ile Gebze Eskihisar’da incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda Pazar günü eşi ile İzmir Çarşısı’nda gezen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy bu kez yine eşi ile Gebze’de vatandaşların arasında bulundu. Gebze’de köylere giderek köylü teyzeler ile sohbet edip onların sorun ve taleplerini dinleyen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ardından Eskihisar Sahili’ne gitti. Eşi ile hem Gebze’nin tarihi değerlerini gezen hem de bir takım incelemelerde bulunan Vali Aksoy, “Bugün Hülya hanımla birlikte Eskihisar sahilinde yürüdük, Eskihisar Kalesi'nde, Osman Hamdi Bey Evi ve Müzesi’nde incelemelerde bulunduk. Gebzeli vatandaşlarımız ile sohbet ettik.” dedi. Vali Aksoy’un bu davranışı Gebzelilerden tam not aldı. 

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.