Vali Aksoy Kocaeli'yi Değerlendirdi

Kocaeli 06.12.2017 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vali Aksoy Kocaeli'yi Değerlendirdi

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ilçe kaymakamları ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Başkanlığı'da, Kocaeli Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları; Ekrem Erdoğan, Dursun Balaban, Beyazıt Tanç, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Dilovası Kaymakamı Mustafa  Asım Alkan,  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can katıldı. KAYMAKAMLAR SUNUM YAPTI Toplantıda konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, "İlimizde yapılan hizmetlerin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi için burada toplandık. İlçelerimizde yapılan çalışmalarda siz değerli kaymakamlarımızın katkıları oldukça büyük." dedi. Genel, asayiş ve emniyet tedbirleri ile karla mücadelede alınacak önlemlerin görüşülmesinin ardından ilçe kaymakamları Vali Aksoy'a ilçelerinde yapmış oldukları  çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulundu. İlçe kaymakamlarının ilettiği sorunları ve talepleri dinleyen Vali Aksoy, sorunların çözümü için gerekli yerlerle irtibata geçileceğini belirtti.    
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ilçe kaymakamları ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Başkanlığı'da, Kocaeli Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları; Ekrem Erdoğan, Dursun Balaban, Beyazıt Tanç, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Dilovası Kaymakamı Mustafa  Asım Alkan,  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can katıldı.

KAYMAKAMLAR SUNUM YAPTI

Toplantıda konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, "İlimizde yapılan hizmetlerin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi için burada toplandık. İlçelerimizde yapılan çalışmalarda siz değerli kaymakamlarımızın katkıları oldukça büyük." dedi. Genel, asayiş ve emniyet tedbirleri ile karla mücadelede alınacak önlemlerin görüşülmesinin ardından ilçe kaymakamları Vali Aksoy'a ilçelerinde yapmış oldukları  çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulundu. İlçe kaymakamlarının ilettiği sorunları ve talepleri dinleyen Vali Aksoy, sorunların çözümü için gerekli yerlerle irtibata geçileceğini belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.