Vali Aksoy'un Yeni Yıl Mesajı

Kocaeli 31.12.2017 - 17:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vali Aksoy'un Yeni Yıl Mesajı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Aksoy, mesajında, 2017'yi huzur ve güven ortamı içerisinde tamamladıklarını ve 2018'e büyük bir umutla girdiklerini söyledi. Yeni yılda sanayinin başkenti olan Kocaeli'nin daha iyi bir noktaya gelmesini, bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde yürütülen çalışmaların daha ileri bir noktaya taşınmasını temenni eden Aksoy, bu anlamda çalışmalarında kendilerine destek veren Kocaeli milletvekilleri, yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili bütün sivil toplum kuruluşlarına ve Kocaeli halkına teşekkür etti. Vali Aksoy, 2017'nin Kocaeli'de önemli kamu yatırımlarının hizmete girdiği ve yenilerinin temellerinin atıldığı bir yıl olduğunu vurgulayarak, “2018 yılında da kamu yatırımlarının artarak devam edeceğini şimdiden ifade edebiliriz. ÇALIŞMALARI SÜRDÜRECEĞİZ Kocaeli Türkiye'nin önemli bir şehridir. Asya ve Avrupa kıtalar arasında ulaşımda ana köprü vazifesi gören, Türkiye sanayisinin başkenti ve ticaretin önemli bir merkezi konumundadır. Turizmde de önemli potansiyelleri olan bu kentin diğer sektörlerde de daha iyi bir noktaya gelebilmesi adına ilgili kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 2018 yılının 2017 yılından daha iyi, daha huzurlu ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Aksoy, mesajında, 2017'yi huzur ve güven ortamı içerisinde tamamladıklarını ve 2018'e büyük bir umutla girdiklerini söyledi.

Yeni yılda sanayinin başkenti olan Kocaeli'nin daha iyi bir noktaya gelmesini, bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde yürütülen çalışmaların daha ileri bir noktaya taşınmasını temenni eden Aksoy, bu anlamda çalışmalarında kendilerine destek veren Kocaeli milletvekilleri, yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili bütün sivil toplum kuruluşlarına ve Kocaeli halkına teşekkür etti. Vali Aksoy, 2017'nin Kocaeli'de önemli kamu yatırımlarının hizmete girdiği ve yenilerinin temellerinin atıldığı bir yıl olduğunu vurgulayarak, “2018 yılında da kamu yatırımlarının artarak devam edeceğini şimdiden ifade edebiliriz.

ÇALIŞMALARI SÜRDÜRECEĞİZ

Kocaeli Türkiye'nin önemli bir şehridir. Asya ve Avrupa kıtalar arasında ulaşımda ana köprü vazifesi gören, Türkiye sanayisinin başkenti ve ticaretin önemli bir merkezi konumundadır. Turizmde de önemli potansiyelleri olan bu kentin diğer sektörlerde de daha iyi bir noktaya gelebilmesi adına ilgili kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 2018 yılının 2017 yılından daha iyi, daha huzurlu ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.