Vali’den il başkanlarına teşekkür

Kocaeli 31.10.2016 - 16:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Vali’den il başkanlarına teşekkür

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu il başkanları toplantısının ardından siyasi parti il başkanlarını konuk etti. Güzeloğlu bu birliktelik için il başkanlarına teşekkürlerini iletti

  Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu siyasi parti il başkanlarını makamında kabul etti. BBP İl Başkanı Nihat Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 5. il başkanları toplantısının ardından, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül toplantıda görüşülen konuları sunmak üzere  Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyarette bulundu.   İlimizdeki siyasi partilerin il başkanları toplantıda görüşülen konuları ve alınan kararları Güzeloğlu’na sunarak kabullerinden dolayı teşekkür ettiler. Vali Güzeloğlu ise 15 Temmuz’dan beri her ay bir siyasi parti il başkanımızın ev sahipliğinde düzenli olarak gerçekleştirilen ve ortak kararların alındığı bu toplantılardan ve  dayanışmalarından dolayı il başkanlarına  teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu il başkanları toplantısının ardından siyasi parti il başkanlarını konuk etti. Güzeloğlu bu birliktelik için il başkanlarına teşekkürlerini iletti

 

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu siyasi parti il başkanlarını makamında kabul etti. BBP İl Başkanı Nihat Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 5. il başkanları toplantısının ardından, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül toplantıda görüşülen konuları sunmak üzere  Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyarette bulundu.
 
İlimizdeki siyasi partilerin il başkanları toplantıda görüşülen konuları ve alınan kararları Güzeloğlu’na sunarak kabullerinden dolayı teşekkür ettiler. Vali Güzeloğlu ise 15 Temmuz’dan beri her ay bir siyasi parti il başkanımızın ev sahipliğinde düzenli olarak gerçekleştirilen ve ortak kararların alındığı bu toplantılardan ve  dayanışmalarından dolayı il başkanlarına  teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.