Vali’den kaymakamlara başarı belgesi!

Kocaeli 30.07.2019 - 18:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali’den kaymakamlara başarı belgesi!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İlçe Kaymakamlarına başarı belgesi verdi.  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, bölgemizde görev yapan ilçe kaymakamlarına göstermiş oldukları üstün gayretler nedeniyle başarı belgesi takdim etti. Valilik Makamında gerçekleşen programa Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Kartepe Kaymakamı Tuncay Dursun ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak katıldı. GAYRET VE BAŞARILARINI TEBRİK ETTİ Aksoy Kocaeli’nde görev yapan İlçe Kaymakamlarına ülkemiz genelinde 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinin, Kocaeli’nde huzur ve güven içerisinde tamamlanmasında göstermiş oldukları üstün gayretler, Valilik koordinesinde gerçekleştirilen çeşitli projelerde sergiledikleri özverili ve uyumlu çalışmalar ile yasalarla verilen görevlerini icra ve ifasındaki başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, başarı belgelerini verdi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İlçe Kaymakamlarına başarı belgesi verdi.  Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, bölgemizde görev yapan ilçe kaymakamlarına göstermiş oldukları üstün gayretler nedeniyle başarı belgesi takdim etti. Valilik Makamında gerçekleşen programa Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Kartepe Kaymakamı Tuncay Dursun ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak katıldı.

GAYRET VE BAŞARILARINI TEBRİK ETTİ

Aksoy Kocaeli’nde görev yapan İlçe Kaymakamlarına ülkemiz genelinde 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinin, Kocaeli’nde huzur ve güven içerisinde tamamlanmasında göstermiş oldukları üstün gayretler, Valilik koordinesinde gerçekleştirilen çeşitli projelerde sergiledikleri özverili ve uyumlu çalışmalar ile yasalarla verilen görevlerini icra ve ifasındaki başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, başarı belgelerini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.