VALİ’DEN KAYMAKAMLARA ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ

Kocaeli 18.04.2017 - 15:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

VALİ’DEN KAYMAKAMLARA ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Darıca, Gebze, Çayırova ve Dilovası ve diğer ilçe Kaymakamlarına 16 Nisan’da gerçekleşen Anayasa Değişikliği ile ilgili halkoylaması dolayısıyla başarı ve üstün başarı belgesi verdi.

Vali Güzeloğlu, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Anayasa Değişikliği ile ilgili halkoylamasının ilimizde;  huzur ve güven içerisinde tamamlanmasında gösterdikleri üstün gayret, başarılı ve uyumlu çalışmalarından dolayı İçişleri Bakanlığı birim amirleri ve Kaymakamlara başarı belgesi verdi.               REFERANDUM TAKDİRİ Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele,  K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu ile  MİT Bölge Başkanı’nın bulunduğu  programda;  Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, İl Seçim Harekat Merkezi  Koordinatörlüğünü yürüten Vali Yardımcısı Dursun Balaban’a  Başarı ve Üstün Başarı Belgesi,   İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, Vali Yardımcısı ve Gebze Kaymakam Vekili Hasan Gözen,  Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Kandıra Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş ve Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ile  İl Yazı İşleri Müdürü İsmail Akbıyık’a  Başarı Belgelerini verdi. KAYMAKAMLARA ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ Vali Güzeloğlu’nun, İçişleri Bakanlığı Birim Amirleri ile kaymakamlara vermiş olduğu Başarı belgelerinde; “16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Halkoylaması Referandumunun ilimizde huzur ve güven içerisinde tamamlanmasında göstermiş olduğunuz üstün gayret ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizi 5442 sayılı Yasanın 20. Maddesi ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 122. Maddesi uyarınca Başarı Belgesi ile taltif ederim.” İfadeleri yer almaktadır.  
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Darıca, Gebze, Çayırova ve Dilovası ve diğer ilçe Kaymakamlarına 16 Nisan’da gerçekleşen Anayasa Değişikliği ile ilgili halkoylaması dolayısıyla başarı ve üstün başarı belgesi verdi.

Vali Güzeloğlu, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Anayasa Değişikliği ile ilgili halkoylamasının ilimizde;  huzur ve güven içerisinde tamamlanmasında gösterdikleri üstün gayret, başarılı ve uyumlu çalışmalarından dolayı İçişleri Bakanlığı birim amirleri ve Kaymakamlara başarı belgesi verdi.

 

 

 

 

 

 

 

REFERANDUM TAKDİRİ

Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele,  K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu ile  MİT Bölge Başkanı’nın bulunduğu  programda;  Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, İl Seçim Harekat Merkezi  Koordinatörlüğünü yürüten Vali Yardımcısı Dursun Balaban’a  Başarı ve Üstün Başarı Belgesi,   İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, Vali Yardımcısı ve Gebze Kaymakam Vekili Hasan Gözen,  Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Kandıra Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş ve Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ile  İl Yazı İşleri Müdürü İsmail Akbıyık’a  Başarı Belgelerini verdi.

KAYMAKAMLARA ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ

Vali Güzeloğlu’nun, İçişleri Bakanlığı Birim Amirleri ile kaymakamlara vermiş olduğu Başarı belgelerinde; “16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Halkoylaması Referandumunun ilimizde huzur ve güven içerisinde tamamlanmasında göstermiş olduğunuz üstün gayret ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizi 5442 sayılı Yasanın 20. Maddesi ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 122. Maddesi uyarınca Başarı Belgesi ile taltif ederim.” İfadeleri yer almaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.